סטייק סינטה בשעועית ירוקה וטריאקי

מחפשים לגוון את ארוחת הצהריים שלכם? יונית צוקרמן מכינה ארוחה שלמה ברבע שעה: סטייק סינטה בשעועית ירוקה וטריאקי. מנה טעימה שכל המשפחה תאהב
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    5 דקות
  • זמן כולל
    15 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    9

מצרכים

אופן הכנה

  1. שמים בסיר כוס מים ורבע כוס טריאקי עם רבע כפית מלח ורבע כפית פלפל שחור.
  2. שמים את השעועית הירוקה בסלסלה, מפזרים מעל מלח, פלפל ו-4 שיני שום כתושות ומפעילים על תוכנית סיר לחץ 5 דקות.
  3. מוציאים את השעועית הירוקה לקערה.
  4. מתיזים שמן על נתחי הסינטה. ממליחים ומפלפלים.
  5. שמים את הנתחים עם מי השעועית המבושלת.
  6. מפעילים תוכנית גריל 10 דקות. (ממליצה באמצע לעצור ולהפוך את נתחי הסינטה).
  7. מעבירים לצלחת את נתחי הסינטה, את המים שנותרו מעבירים לקערה של השעועית.
  8. מערבבים היטב את השעועית ומגישים עם הסינטה.
תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 86.0 קק״ל 344.0 קק״ל
פחמימות 11.8 גרם 47.0 גרם
שומן 0.1 גרם 0.2 גרם
נתרן 1079.1 מ״ג 4316.3 מ״ג
חלבון 3.7 גרם 14.7 גרם
סיבים תזונתיים 6.2 גרם 24.8 גרם
שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 21.5 מ״ג 86.2 מ״ג
ברזל 0.5 מ״ג 1.8 מ״ג
אשלגן 75.6 מ״ג 302.4 מ״ג
אבץ 0.1 מ״ג 0.5 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody