סטייק סלמון על הגריל עם סלט תפוזי חורף

מנה זריזה וטעימה מאוד של סטייק סלמון צרוב על הגריל בליווי סלט הדרים חמצמץ רענן
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    17 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    13

מצרכים

סטייק הסלמון

אופן הכנה

  1. מחלקים את הסלמון ל-4 מנות של 200 גרם כל אחת. מחלקים את התפוזים והקלמנטינות לפלחים. חותכים את הבצל הירוק. קוצצים דק את הפלפל החריף והכוסברה.
  2. מתבלים את הדג בשמן זית, המלח והפלפל. מחממים את מחבת הגריל, מניחים את הדג עם העור כלפי מטה וצולים כ-4 דקות מכל צד. משאירים בצד.
  3. מניחים בקערה את כל רכיבי הסלט ומערבבים בזהירות.
  4. מניחים את הדג על צלחת ההגשה ומגישים יחד עם הסלט.
תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 752.6 קק״ל 3010.6 קק״ל
פחמימות 70.3 גרם 281.1 גרם
שומן 123.8 גרם 495.1 גרם
נתרן 2846.6 מ״ג 11386.4 מ״ג
חלבון 124.0 גרם 495.9 גרם
סיבים תזונתיים 69.4 גרם 277.6 גרם
שומן רווי 75.6 גרם 302.2 גרם
כולסטרול 186.9 מ״ג 747.4 מ״ג
סידן 89.5 מ״ג 358.1 מ״ג
ברזל 70.8 מ״ג 283.3 מ״ג
אשלגן 1104.7 מ״ג 4418.7 מ״ג
אבץ 70.8 מ״ג 283.3 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובה אחת

    Avatar
    שלי

    פשוט וואוווו איזה טעים הסלט!!!!

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody