סטייק סלמון על הגריל עם סלט תפוזי חורף

מנה זריזה וטעימה מאוד של סטייק סלמון צרוב על הגריל בליווי סלט הדרים חמצמץ רענן
מנה זריזה וטעימה מאוד של סטייק סלמון צרוב על הגריל בליווי סלט הדרים חמצמץ רענן
  • משה שגב
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 17 דק׳
  • קלוריות
    638
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 637.9 קק״ל 2551.7 קק״ל
    פחמימות 70.3 גרם 281.1 גרם
    שומן 117.0 גרם 468.0 גרם
    נתרן 2118.4 מ״ג 8473.7 מ״ג
    חלבון 110.6 גרם 442.3 גרם
    סיבים תזונתיים 69.4 גרם 277.6 גרם
    שומן רווי 74.5 גרם 298.0 גרם
    כולסטרול 68.9 מ״ג 275.4 מ״ג
    סידן 71.5 מ״ג 285.8 מ״ג
    ברזל 69.8 מ״ג 279.2 מ״ג
    אשלגן 158.6 מ״ג 634.4 מ״ג
    אבץ 69.8 מ״ג 279.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 17 דק׳
  • קלוריות
    638
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 637.9 קק״ל 2551.7 קק״ל
    פחמימות 70.3 גרם 281.1 גרם
    שומן 117.0 גרם 468.0 גרם
    נתרן 2118.4 מ״ג 8473.7 מ״ג
    חלבון 110.6 גרם 442.3 גרם
    סיבים תזונתיים 69.4 גרם 277.6 גרם
    שומן רווי 74.5 גרם 298.0 גרם
    כולסטרול 68.9 מ״ג 275.4 מ״ג
    סידן 71.5 מ״ג 285.8 מ״ג
    ברזל 69.8 מ״ג 279.2 מ״ג
    אשלגן 158.6 מ״ג 634.4 מ״ג
    אבץ 69.8 מ״ג 279.3 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

סטייק הסלמון


אופן הכנה

  1. מחלקים את הסלמון ל-4 מנות של 200 גרם כל אחת. מחלקים את התפוזים והקלמנטינות לפלחים. חותכים את הבצל הירוק. קוצצים דק את הפלפל החריף והכוסברה.
  2. מתבלים את הדג בשמן זית, המלח והפלפל. מחממים את מחבת הגריל, מניחים את הדג עם העור כלפי מטה וצולים כ-4 דקות מכל צד. משאירים בצד.
  3. מניחים בקערה את כל רכיבי הסלט ומערבבים בזהירות.
  4. מניחים את הדג על צלחת ההגשה ומגישים יחד עם הסלט.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סטייק סלמון על הגריל עם סלט תפוזי חורף

הכנתם את המתכון?

כן

תגובה (1)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות