סנו רקע

סינבון טבעוני – כמו באמריקה רק בלי ייסורי מצפון!

מזג האוויר השתנה ואפשר לומר בהחלט שהחורף כאן - זמן מעולה להכין מאפה שמרים עסיסי ורך בניחוח קינמון. מתכון שמכינים ביום גשום וגם סתם ביום קריר
מזג האוויר השתנה ואפשר לומר בהחלט שהחורף כאן - זמן מעולה להכין מאפה שמרים עסיסי ורך בניחוח קינמון. מתכון שמכינים ביום גשום וגם סתם ביום קריר
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
10 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    18
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 3 שעות
  • קלוריות
    385
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 384.8 קק״ל 5386.5 קק״ל
    פחמימות 22.4 גרם 313.4 גרם
    שומן 22.5 גרם 314.9 גרם
    נתרן 259.4 מ״ג 3631.3 מ״ג
    חלבון 1.0 גרם 13.5 גרם
    סיבים תזונתיים 0.5 גרם 7.3 גרם
    שומן רווי 10.7 גרם 150.5 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 23.9 מ״ג 334.8 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 2.0 מ״ג
    אשלגן 23.3 מ״ג 325.8 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    18
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 3 שעות
  • קלוריות
    385
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 384.8 קק״ל 5386.5 קק״ל
    פחמימות 22.4 גרם 313.4 גרם
    שומן 22.5 גרם 314.9 גרם
    נתרן 259.4 מ״ג 3631.3 מ״ג
    חלבון 1.0 גרם 13.5 גרם
    סיבים תזונתיים 0.5 גרם 7.3 גרם
    שומן רווי 10.7 גרם 150.5 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 23.9 מ״ג 334.8 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 2.0 מ״ג
    אשלגן 23.3 מ״ג 325.8 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.1 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מאפים מתוקים
מערכת Foody
X

10 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

מילוי

ציפוי


אופן הכנה

  1. מכינים את הבצק: מכניסים את כל החומרים למעט המלח למיקסר עם וו לישה, לשים במהירות נמוכה במשך כ-5 דקות. מוסיפים את המלח ולשים במשך כ-5 דקות נוספות.
  2. מעבירים את הבצק לקערה מקומחת קלות. עוטפים בסנו סושי- ניילון נצמד ומתפיחים למשך שעה עד שהבצק מכפיל את נפחו.
  3. לאחר שהבצק תפח מורידים לו מעט את הנפח, עוטפים שוב בניילון נצמד ומעבירים למקרר למשך חצי שעה.
  4. מחלקים את הבצק לשני חלקים. מרדדים כל בצק לעלה בגודל 40*40 ס”מ. מורחים על עלה הבצק נטורינה.
  5. מכינים את המילוי: מערבבים יחד סוכר וקינמון ומפזרים מעל עלה הבצק.
  6. מגלגלים לרולדה ופורסים את הרולדה ל-7 חתיכות. מסדרים את החתיכות כשהחלק שרואים בו את המילוי כלפי מעלה בתוך סנו סושי - תבניות אפייה מנייר למאפינס. חוזרים על הפעולות עם הבצק שנותר.
  7. מתפיחים פעם נוספת במשך 30 דקות בתוך תא התנור (כאשר התנור כבוי).
  8. לאחר 30 דקות מוציאים מתא התנור ומברישים בביצה טרופה.
  9. מחממים את התנור לחום של 180 מעלות ואופים במשך כ- 25 דקות.
  10. מכינים את הציפוי: מערבבים יחד את כל מרכיבי הציפוי ומורחים על המאפים מיד כשיוצאים מהתנור.
סינבון טבעוני 2
סינבון טבעוני. צילום: נמרוד גנישר, סטיילינג: מיכל לוי אלחלל
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סינבון טבעוני – כמו באמריקה רק בלי ייסורי מצפון!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (6)

Avatar

    Avatar
    עדילי

    היי, איך כדאי לאחסן ולשמור לאורך זמן? ולכמה זמן מומלץ?

      Avatar
      מערכת Foody

      אפשר להקפיא (ללא הציפוי) בקופסה אטומה

    Avatar
    אפי

    האם הערך הקלורי הוא ל100 גרם או ליחידה? שואל באופן כללי בנוגע לכל המתכונים שלכם, לא רק למתכון הזה

      Avatar
      מערכת Foody

      לכל יחידה

    Avatar
    איילת

    הי, מזה גבינת סויה? מה התחליף החלבי?

      Avatar
      מערכת Foody

      גבינת סויה היא גבינה טבעונית שעשויה מסויה. ניתן להחליף בגבינת שמנת

קטגוריות

אביזרים

טכניקות