סינייה חצילים עם טריק
סינייה חצילים בטעמים מסורתיים קלאסיים עם טריק שיקל על קילוף החציל - חצילים קלויים, בשר, סילאן, טחינה ועוד הרבה דברים טובים לביס מושלם
סינייה חצילים בטעמים מסורתיים קלאסיים עם טריק שיקל על קילוף החציל - חצילים קלויים, בשר, סילאן, טחינה ועוד הרבה דברים טובים לביס מושלם
- עדי מרום
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 356.9 קק״ל 1427.5 קק״לפחמימות 24.5 גרם 98.1 גרםשומן 21.8 גרם 87.3 גרםנתרן 428.0 מ״ג 1712.2 מ״גחלבון 17.6 גרם 70.5 גרםסיבים תזונתיים 8.5 גרם 33.9 גרםשומן רווי 4.3 גרם 17.4 גרםכולסטרול 45.5 מ״ג 182.0 מ״גסידן 62.3 מ״ג 249.4 מ״גברזל 3.8 מ״ג 15.4 מ״גאשלגן 815.7 מ״ג 3262.9 מ״גאבץ 4.7 מ״ג 18.8 מ״גסגור
-
מרכיבים14
-
הכנה 30 דק׳כולל שעה
-
קלוריות357
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 356.9 קק״ל 1427.5 קק״לפחמימות 24.5 גרם 98.1 גרםשומן 21.8 גרם 87.3 גרםנתרן 428.0 מ״ג 1712.2 מ״גחלבון 17.6 גרם 70.5 גרםסיבים תזונתיים 8.5 גרם 33.9 גרםשומן רווי 4.3 גרם 17.4 גרםכולסטרול 45.5 מ״ג 182.0 מ״גסידן 62.3 מ״ג 249.4 מ״גברזל 3.8 מ״ג 15.4 מ״גאשלגן 815.7 מ״ג 3262.9 מ״גאבץ 4.7 מ״ג 18.8 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 14 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 357 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
2 חצילים בינוניים
-
200 גרם בשר בקר טחון
-
2 בצלי שאלוט בינוניים
-
3/4 כפית פפריקה מתוקה
-
1/4 כפית כמון טחון
-
1/2 כפית מלח דק
הגשה
-
3 כפות טחינה גולמיתאו מתובלת לטעמכם
-
2 כפות סילאן
-
40 גרם צנוברים קלויים
-
1/4 פלפל צ’ילי אדום בינוניפרוס
-
1 חופן כוסברהקצוצה
-
1 בצל שאלוט בינוניפרוס דק
אופן הכנה
- מניחים על מגש עם נייר אפייה חצילים ומחוררים אותם מעט עם מזלג, מכניסים לתנור שחומם מראש 200 מעלות טורבו כ50 דקות.
- בזמן שהחצילים בתנור מכינים את הבשר: במחבת עם מעט שמן מטגנים בצלי שאלוט קצוצים, מוסיפים את הבשר והתבלינים ומערבבים עד שהבשר מוכן.
- מוציאים את החצילים מהתנור ומצננים מעט, עוטפים כל חציל בשלמותו בניילון נצמד וממתינים שיתקרר.
- חותכים את החלק העליון של החציל, מוציאים את התכולה בקלות לצלחת הגשה כך שהקליפה נשארה בתוך הניילון, מעט קוצצים את החציל על הצלחת ומשטחים.
- מפזרים מעל החציל מעט מלח מניחים מעל את הבשר טחון שהכנו, טחינה, צנוברים, סילאן, בצל שאלוט פרוס, פלפל צ׳ילי וכוסברה. זה הכל תהנו!
אופן הכנה
- מניחים על מגש עם נייר אפייה חצילים ומחוררים אותם מעט עם מזלג, מכניסים לתנור שחומם מראש 200 מעלות טורבו כ50 דקות.
- בזמן שהחצילים בתנור מכינים את הבשר: במחבת עם מעט שמן מטגנים בצלי שאלוט קצוצים, מוסיפים את הבשר והתבלינים ומערבבים עד שהבשר מוכן.
- מוציאים את החצילים מהתנור ומצננים מעט, עוטפים כל חציל בשלמותו בניילון נצמד וממתינים שיתקרר.
- חותכים את החלק העליון של החציל, מוציאים את התכולה בקלות לצלחת הגשה כך שהקליפה נשארה בתוך הניילון, מעט קוצצים את החציל על הצלחת ומשטחים.
- מפזרים מעל החציל מעט מלח מניחים מעל את הבשר טחון שהכנו, טחינה, צנוברים, סילאן, בצל שאלוט פרוס, פלפל צ׳ילי וכוסברה. זה הכל תהנו!
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן