סלט בורגול ועדשים עם אנטיפסטי משגע!
מתכון קל להכנה לארוחת צהריים מזינה ומושלמת: סלט בורגול ועדשים שחורות עם ירקות טריים ואנטיפסטי של בטטות וזוקיני אפויים בתנור
מתכון קל להכנה לארוחת צהריים מזינה ומושלמת: סלט בורגול ועדשים שחורות עם ירקות טריים ואנטיפסטי של בטטות וזוקיני אפויים בתנור
- נעמה פלד
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 5957.0 קק״ל 5957.0 קק״לפחמימות 3449.2 גרם 3449.2 גרםשומן 3139.6 גרם 3139.6 גרםנתרן 3942.4 מ״ג 3942.4 מ״גחלבון 3166.4 גרם 3166.4 גרםסיבים תזונתיים 3151.9 גרם 3151.9 גרםשומן רווי 3064.7 גרם 3064.7 גרםכולסטרול 3052.9 מ״ג 3052.9 מ״גסידן 3201.3 מ״ג 3201.3 מ״גברזל 3064.8 מ״ג 3064.8 מ״גאשלגן 4459.2 מ״ג 4459.2 מ״גאבץ 3057.7 מ״ג 3057.7 מ״גסגור
-
מרכיבים19
-
הכנה 10 דק׳כולל 40 דק׳
-
קלוריות5957
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 5957.0 קק״ל 5957.0 קק״לפחמימות 3449.2 גרם 3449.2 גרםשומן 3139.6 גרם 3139.6 גרםנתרן 3942.4 מ״ג 3942.4 מ״גחלבון 3166.4 גרם 3166.4 גרםסיבים תזונתיים 3151.9 גרם 3151.9 גרםשומן רווי 3064.7 גרם 3064.7 גרםכולסטרול 3052.9 מ״ג 3052.9 מ״גסידן 3201.3 מ״ג 3201.3 מ״גברזל 3064.8 מ״ג 3064.8 מ״גאשלגן 4459.2 מ״ג 4459.2 מ״גאבץ 3057.7 מ״ג 3057.7 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 19 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות 5957 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
אנטיפסטי
סלט
-
1 בצל סגולקצוץ
-
1 בצל ירוקקצוץ
-
2 כוסות בורגול עבה
-
2 כוסות עדשים שחורות
-
2 מלפפוניםחתוכים
-
12 עגבניות שריחתוכות לרבעים
-
2 חופנים עלי בייבי
-
1 חופן כוסברהאו פטרוזיליה
-
1/2 כפית פלפל צ’ילי אדוםקצוץ
-
1 לימוןסחוט
-
2 כפות סילאןשל הנמל
-
3 כפות שמן זית
-
1 קורט מלח דק
-
1 קורט פלפל שחור טחון
אפייה
-
1 חבילה נייר אפייה
אופן הכנה
- שופכים את הבורגול בקערה וממלאים במים חמים. משאירים למשך שעה לפחות ומסננים.
- בסיר בינוני מבשלים את העדשים השחורות עם הרבה מים כחצי שעה. מומלץ לטעום אחרי 25 דקות ולראות אם העדשים כבר נגיסות. אל תבהלו, העדשים יצבעו את המים בשחור. בתום הבישול יש לסנן את העדשים.
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- מצפים תבנית בנייר אפייה ומפזרים עליה את את קוביות הבטטה והזוקיני. מערבבים את השום עם שמן הזית ובעזרת הידיים מצפים את קוביות הבטטה והזוקיני. אופים את הירקות במשך חצי שעה עד שהם מזהיבים.
- מערבבים בעדינות את כל מרכיבי הסלט. טועמים ומתקנים תיבול ואוכלים מיד.
אופן הכנה
- שופכים את הבורגול בקערה וממלאים במים חמים. משאירים למשך שעה לפחות ומסננים.
- בסיר בינוני מבשלים את העדשים השחורות עם הרבה מים כחצי שעה. מומלץ לטעום אחרי 25 דקות ולראות אם העדשים כבר נגיסות. אל תבהלו, העדשים יצבעו את המים בשחור. בתום הבישול יש לסנן את העדשים.
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- מצפים תבנית בנייר אפייה ומפזרים עליה את את קוביות הבטטה והזוקיני. מערבבים את השום עם שמן הזית ובעזרת הידיים מצפים את קוביות הבטטה והזוקיני. אופים את הירקות במשך חצי שעה עד שהם מזהיבים.
- מערבבים בעדינות את כל מרכיבי הסלט. טועמים ומתקנים תיבול ואוכלים מיד.
בשיתוף עם "הנמל"
עוד מתכונים שאתם חייבים להכין:
הכנתם את המתכון?
כן
קטגוריות
- ארוחה בריאה
- ארוחה דיאטטית
- ארוחה זוגית
- ארוחה זולה
- ארוחה מהירה
- ארוחה קלילה
- ארוחות
- ארוחות ערב
- ארוחות צהריים
- בראנץ'
- הנמל
- טעים טעים
- מנות ראשונות
- מסיבת יום הולדת
- מסיבת רווקות
- מתכוני חגים
- מתכוני שבועות
- מתכונים ב-10 דקות
- מתכונים בריאים
- מתכונים טבעוניים
- מתכונים טבעוניים לראש השנה
- מתכונים צמחוניים
- מתכונים קלים
- סלטים
- סלטים חמים
- סלטים לראש השנה
- סלטים קרים
- פיקניק
- קטניות וחיטה
- תוספות