סלמון בתנור במרינדת לימון, שום ודבש – מתכון ב-10 דקות!

רוצים לגוון את הארוחות הביתיות במתכון קליל ורב רושם? סלמון בתנור ברוטב דבש, שום, לימון ושמן זית - מתכון וסרוויס ב-10 דקות!
רוצים לגוון את הארוחות הביתיות במתכון קליל ורב רושם? סלמון בתנור ברוטב דבש, שום, לימון ושמן זית - מתכון וסרוויס ב-10 דקות!
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
493 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    442
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 442.4 קק״ל 1769.4 קק״ל
    פחמימות 17.9 גרם 71.6 גרם
    שומן 22.8 גרם 91.0 גרם
    נתרן 391.3 מ״ג 1565.4 מ״ג
    חלבון 40.3 גרם 161.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.8 גרם 3.2 גרם
    שומן רווי 3.4 גרם 13.6 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 11.8 מ״ג 47.1 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 1.7 מ״ג
    אשלגן 68.5 מ״ג 273.8 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    442
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 442.4 קק״ל 1769.4 קק״ל
    פחמימות 17.9 גרם 71.6 גרם
    שומן 22.8 גרם 91.0 גרם
    נתרן 391.3 מ״ג 1565.4 מ״ג
    חלבון 40.3 גרם 161.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.8 גרם 3.2 גרם
    שומן רווי 3.4 גרם 13.6 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 11.8 מ״ג 47.1 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 1.7 מ״ג
    אשלגן 68.5 מ״ג 273.8 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.2 מ״ג
    סגור

בניגוד למה שרבים מאיתנו חושבים, אנחנו יכולים להפוך את הבית שלנו למסעדה ובסרוויס של 10 דקות על השעון אתם מוציאים תחת הידיים ארוחת מלכים שהיא גם בריאה וגם מרשימה. אז מה מכינים? קבלו מתכון מצויין של סלמון אפוי בתנור עם שום, לימון, שמן זית ודבש שהם תמיד משתלבים באופן מנצח. אם בא לכם תוכלו להוסיף ירקות כמו עגבניות, ראשי שום, כרובית, קישואים או סלק.

ב-10 דקות הכנתם ארוחת גורמה של סלמון אפוי בייתי שקל לדמיין ששף הכין לנו אותו.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
493 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-220 מעלות.
  2. מרפדים תבנית גדולה בנייר אפייה.
  3. בקערה טורפים יחד את הדבש, 3 כפות משמן הזית, השום, מיץ הלימון, הפטרוזיליה, המלח והפלפל.
  4. מכניסים את נתחי הסלמון לקערה ויוצקים את המשרה על הסלמון ומורחים את הדג משני הצדדים.
  5. מניחים את חתיכות הסלמון באמצע התבנית. מניחים כמה פרוסות לימון מעל הסלמון, לא חובה.
  6. מזלפים מעל לסלמון עוד כף שמן זית. אם בא לכם להוסיף קצת ירקות זה בדיוק הזמן. אפשר להוסיף לתבנית חופן עגבניות שרי, קישוא חתוך או ברוקולי. חשוב לצפות גם אותם במשרה של הדבש ושמן הזית.
  7. מכניסים את תבנית לתנור ואופים במשך 15 דקות. מגישים מייד.ספר המתכונים “מהחלקאי לצלחת” בהפקת פודי בשיתוף לקט ישראל - מתכונים שעושים כבוד לחקלאות הישראלית (50% מהרווחים תרומה ללקט ישראל)

    סלמון אפוי עם דבש לימון שום
    סלמון בתנור

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סלמון בתנור במרינדת לימון, שום ודבש – מתכון ב-10 דקות!

הכנתם את המתכון?

כן
    Avatar
    Daniel Platkov

    מתכון מנצח ??

    Avatar
    Lior Lavon

    יצא מדהים

    Avatar
    בלוג אוכל של מיכל לוי אלחלל michi
הצג עוד

תגובות (64)

Avatar

    Avatar
    נדיה

    הכנתי ויצא פגז! סלמון עסיסי וממש טעים! שומרת את המתכון קרוב לקיבה חח. בגמר הבישול פיזרתי קצת מלח גס כי היה חסר לי קצת מליחות וזה הוסיף עוד קראנץ נחמד:) תודה🙏🏼

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות