סמבוסק גבינות במחבת של קרין גורן

הארוחה הכי מהירה שיש: הבצק עשוי מ-3 מרכיבים בלבד, המלית אפילו פחות, מ-2 מרכיבים, מחבת אחת, וזה מוכן - סמבוסק גבינות במחבת
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    20 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    6

מצרכים

אופן הכנה

  1. מגררים את גבינת המוצרלה.
  2. בקערה מערבבים את הקמח, השמנת והביצה. לשים בידיים לבצק נעים וטיפה דביק.
  3. מחלקים את הבצק ל-8 חלקים, ומרדדים כל חלק לעיגול על נייר אפייה משומן קלות בתרסיס השמן.
  4. מניחים כף ריקוטה וחופן מוצרלה בצד אחד של עיגול הבצק.
  5. מקפלים מעל ומהדקים באצבעות או במזלג.
  6. מחממים את המחבת, משמנים בתרסיס השמן ומטגנים את הסמבוסק להשחמה משני הצדדים. מגישים חם.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 8 מנות
קלוריות 249.6 קק״ל 1996.9 קק״ל
פחמימות 31.0 גרם 248.1 גרם
שומן 9.1 גרם 72.4 גרם
נתרן 257.1 מ״ג 2056.8 מ״ג
חלבון 10.6 גרם 84.7 גרם
סיבים תזונתיים 1.1 גרם 8.4 גרם
שומן רווי 4.8 גרם 38.3 גרם
כולסטרול 57.0 מ״ג 456.0 מ״ג
סידן 201.4 מ״ג 1611.0 מ״ג
ברזל 0.6 מ״ג 5.0 מ״ג
אשלגן 633.8 מ״ג 5070.0 מ״ג
אבץ 1.3 מ״ג 10.5 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

Avatar