
-
זמן הכנה20 דקות
-
זמן כולל20 דקות
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים6
מצרכים
-
2 1/2כוסות או 350 גרם קמח לבן
-
1גביע או 200 גרם שמנת חמוצה 15%
-
1 ביצה M
-
8 כפות גבינת ריקוטה מלוחה
-
1 כוס גבינת מוצרלה
אופן הכנה
- מגררים את גבינת המוצרלה.
- בקערה מערבבים את הקמח, השמנת והביצה. לשים בידיים לבצק נעים וטיפה דביק.
- מחלקים את הבצק ל-8 חלקים, ומרדדים כל חלק לעיגול על נייר אפייה משומן קלות בתרסיס השמן.
- מניחים כף ריקוטה וחופן מוצרלה בצד אחד של עיגול הבצק.
- מקפלים מעל ומהדקים באצבעות או במזלג.
- מחממים את המחבת, משמנים בתרסיס השמן ומטגנים את הסמבוסק להשחמה משני הצדדים. מגישים חם.
ערכים תזונתיים
לפי מנה
לפי
8
מנות
קלוריות
249.6
קק״ל
1996.9
קק״ל
פחמימות
31.0
גרם
248.1
גרם
שומן
9.1
גרם
72.4
גרם
נתרן
257.1
מ״ג
2056.8
מ״ג
חלבון
10.6
גרם
84.7
גרם
סיבים תזונתיים
1.1
גרם
8.4
גרם
שומן רווי
4.8
גרם
38.3
גרם
כולסטרול
57.0
מ״ג
456.0
מ״ג
סידן
201.4
מ״ג
1611.0
מ״ג
ברזל
0.6
מ״ג
5.0
מ״ג
אשלגן
633.8
מ״ג
5070.0
מ״ג
אבץ
1.3
מ״ג
10.5
מ״ג
תגובות (0)