
-
זמן הכנה30 דקות
-
זמן כוללשעתיים
-
רמת קושיבינונית
-
מרכיבים10
מצרכים
בצק
-
1 ק"ג קמח כוסמין מלא
-
2 כפות שמרים יבשים
-
4 כפות סוכר לבן
-
1 כוס מים
-
1/2 כוס שמן קנולה
-
1 כף מלח דק
מילוי
-
250 גרם גבינת סימפוניה בצל ירוק
-
100 גרם גבינת מוצרלהאו קשקוואל
אופן הכנה
- שמים בקערת המיקסר עם וו לישה את כל רכיבי הבצק, מלבד המלח. מתחילים לעבד את הבצק במהירות גבוהה במשך 5 דקות, עד שנוצר גוש בצק. מוסיפים את המלח וממשיכים ללוש כ-7 דקות עד להיווצרות גלוטן בבצק.
- משמנים קלות את פני הבצק, עוטפים את הקערה בניילון נצמד ומתפיחים כשעה.
- מערבבים בקערה את כל רכיבי המילוי.
- מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
- קורצים 18 כדורים מהבצק. בעזרת מערוך פותחים כל כדור לעיגול שטוח. מניחים בכל עיגול בצק 1-2 כפות מהמלית, מקפלים לחצי ומהדקים בידיים או בעזרת מזלג.
- מניחים את עיגולי הבצק הממולאים, מברישים בביצה טרופה ומפזרים מעט שומשום או פרג. מניחים להתפחה של 30 דקות.
- מחממים את התנור ל-180 מעלות.
- אופים את הסמבוסק עד להזהבה.
תוכן נוסף
ערכים תזונתיים
לפי מנה
לפי
18
מנות
קלוריות
312.1
קק״ל
5617.4
קק״ל
פחמימות
42.6
גרם
766.4
גרם
שומן
11.6
גרם
209.2
גרם
נתרן
538.4
מ״ג
9691.2
מ״ג
חלבון
12.3
גרם
220.7
גרם
סיבים תזונתיים
6.8
גרם
121.6
גרם
שומן רווי
2.3
גרם
41.6
גרם
כולסטרול
20.3
מ״ג
364.7
מ״ג
סידן
68.7
מ״ג
1236.7
מ״ג
ברזל
3.1
מ״ג
55.2
מ״ג
אשלגן
242.1
מ״ג
4358.0
מ״ג
אבץ
2.3
מ״ג
40.8
מ״ג
תגובות (16)
נראה מצויין