סמבוסק גבינות מקמח כוסמין

סמבוסק גבינות מבצק שמרים על בסיס קמח כוסמין שמכינים בקלי קלות
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    שעתיים
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    12

מצרכים

אופן הכנה

  1. שמים בקערת המיקסר עם וו לישה את כל רכיבי הבצק, מלבד המלח. מתחילים לעבד את הבצק במהירות גבוהה במשך 5 דקות, עד שנוצר גוש בצק. מוסיפים את המלח וממשיכים ללוש כ-7 דקות עד להיווצרות גלוטן בבצק.
  2. משמנים קלות את פני הבצק, עוטפים את הקערה בניילון נצמד ומתפיחים כשעה.
  3. מערבבים בקערה את כל רכיבי המילוי.
  4. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
  5. קורצים 18 כדורים מהבצק. בעזרת מערוך פותחים כל כדור לעיגול שטוח. מניחים בכל עיגול בצק 1-2 כפות מהמלית, מקפלים לחצי ומהדקים בידיים או בעזרת מזלג.
  6. מניחים את עיגולי הבצק הממולאים, מברישים בביצה טרופה ומפזרים מעט שומשום או פרג. מניחים להתפחה של 30 דקות.
  7. מחממים את התנור ל-180 מעלות.
  8. אופים את הסמבוסק עד להזהבה.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 18 מנות
קלוריות 413.6 קק״ל 7444.8 קק״ל
פחמימות 44.5 גרם 800.5 גרם
שומן 20.6 גרם 370.0 גרם
נתרן 563.6 מ״ג 10144.0 מ״ג
חלבון 16.0 גרם 287.8 גרם
סיבים תזונתיים 7.1 גרם 127.6 גרם
שומן רווי 7.2 גרם 130.1 גרם
כולסטרול 35.1 מ״ג 630.9 מ״ג
סידן 221.6 מ״ג 3987.9 מ״ג
ברזל 3.6 מ״ג 64.5 מ״ג
אשלגן 280.6 מ״ג 5051.0 מ״ג
אבץ 3.1 מ״ג 56.1 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody