סנדוויץ’ טונה עם ירקות וביצה חצי רכה

איך משדרגים את הכריכים של הילדים והמשפחה בקלות ובמהירות? מאיר אדוני עם מתכון בריא ומזין של סנדוויץ' טונה עם ירקות וביצים חצי רכות
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    15 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    14

מצרכים

ביצים חצי רכות

סלט טונה

הגשה

אופן הכנה

  1. מכינים ביצים חצי רכות: בסיר קטן מרתיחים מים עם מלח. ברתיחה מוסיפים את הביצים ומבשלים 8 דקות. מוציאים למי קרח, מסננים, קולפים וחותכים לרבעים.
  2. מכינים את סלט הטונה: קוצצים את הגמבה, הבצל והמלפפון החמוץ לקוביות קטנות.
  3. בקערה גדולה שמים את המיונז, הטונה, גרידת הליים ומיץ הליים, הירקות הקצוצים, מלח ופלפל שחור ומערבבים היטב.
  4. מחממים את פרוסות הלחם במחבת פסים עד שהן מקבלות סימני חריכה.
  5. מרכיבים את הכריך: מניחים פרוסת לחום קלוי על צלחת, מורחים עליה סלט טונה, מסדרים מעט עלי רוקט, עלי חסה ופרוסות עגבנייה ואת רבעי הביצה וסוגרים בפרוסת לחם קלוי נוספת.

צילום: שני הלוי

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 2 מנות
קלוריות 361.4 קק״ל 722.7 קק״ל
פחמימות 29.9 גרם 59.8 גרם
שומן 18.0 גרם 36.0 גרם
נתרן 3025.5 מ״ג 6051.1 מ״ג
חלבון 16.6 גרם 33.2 גרם
סיבים תזונתיים 16.6 גרם 33.1 גרם
שומן רווי 3.9 גרם 7.8 גרם
כולסטרול 260.7 מ״ג 521.4 מ״ג
סידן 120.4 מ״ג 240.8 מ״ג
ברזל 4.0 מ״ג 8.0 מ״ג
אשלגן 728.6 מ״ג 1457.2 מ״ג
אבץ 1.5 מ״ג 3.0 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody