סניקרס ביתי – חטיף בוטנים ופצפוצי אורז מלא בעיטור שוקולד
חטיף ביתי מושלם! חטיפי פצפוצי אורז מתוקים עם תמרים, חמאת בוטנים וציפוי שוקולד מריר. חטיף בטעם ללא גלוטן שאפשר לנשנש בכייף עם הקפה או במהלך היום (וגם בפסח!)
חטיף ביתי מושלם! חטיפי פצפוצי אורז מתוקים עם תמרים, חמאת בוטנים וציפוי שוקולד מריר. חטיף בטעם ללא גלוטן שאפשר לנשנש בכייף עם הקפה או במהלך היום (וגם בפסח!)
- מיקי שמו
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 92.2 קק״ל 1844.2 קק״לפחמימות 8.8 גרם 175.4 גרםשומן 5.3 גרם 105.8 גרםנתרן 48.0 מ״ג 959.3 מ״גחלבון 2.6 גרם 51.3 גרםסיבים תזונתיים 2.5 גרם 49.3 גרםשומן רווי 1.3 גרם 26.7 גרםכולסטרול 0.1 מ״ג 2.0 מ״גסידן 21.6 מ״ג 431.7 מ״גברזל 0.7 מ״ג 13.3 מ״גאשלגן 238.0 מ״ג 4760.5 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 8.1 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 20 דק׳כולל 50 דק׳
-
קלוריות92
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 92.2 קק״ל 1844.2 קק״לפחמימות 8.8 גרם 175.4 גרםשומן 5.3 גרם 105.8 גרםנתרן 48.0 מ״ג 959.3 מ״גחלבון 2.6 גרם 51.3 גרםסיבים תזונתיים 2.5 גרם 49.3 גרםשומן רווי 1.3 גרם 26.7 גרםכולסטרול 0.1 מ״ג 2.0 מ״גסידן 21.6 מ״ג 431.7 מ״גברזל 0.7 מ״ג 13.3 מ״גאשלגן 238.0 מ״ג 4760.5 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 8.1 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 50 דק׳ | קלוריות 92 | כמות מנות 20 |
---|
מצרכים
מצרכים
חטיפי פצפוצי אורז
-
500 גרם תמרי מג'הולכ-25 יחידות, מגולענים
-
100 גרם חמאת בוטנים חלקהטבעית, או שליש כוס
-
1 כפית תמצית ונילאיכותית
-
40 גרם פצפוצי אורז מלאאו כוס אחת
-
60 גרם בוטנים קלוייםקצוצים, או חצי כוס
ציפוי
-
100 גרם שוקולד מריר70%
-
2 כפות שמן זרעי ענבים
-
2 כפות פולי קקאו גרוסים
אופן הכנה
- בקערת מעבד מזון טוחנים את התמרים, חמאת הבוטנים ותמצית הווניל ומעבדים עד לקבלת תערובת אחידה.
- מעבירים את התערובת לקערה, מוסיפים פצפוצי אורז ובוטנים ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. מעבירים את התערובת לתבנית מרופדת בנייר אפייה, משטחים ומהדקים היטב. מעבירים את התבנית ל-30 דקות הקפאה.
- מכינים את הציפוי: ממיסים את השוקולד יחד עם השמן בבן מארי ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה ומבריקה.
- מוציאים את החטיף מהמקפיא, מחלצים את החטיף מהתבנית חותכים לריבועים בגודל 4X4 מניחים על גבי רשת המונחת על תבנית עם ניילון נצמד, ובעזרת מד ליטר שופכת את הציפוי על גבי החטיפים.
אופן הכנה
- בקערת מעבד מזון טוחנים את התמרים, חמאת הבוטנים ותמצית הווניל ומעבדים עד לקבלת תערובת אחידה.
- מעבירים את התערובת לקערה, מוסיפים פצפוצי אורז ובוטנים ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. מעבירים את התערובת לתבנית מרופדת בנייר אפייה, משטחים ומהדקים היטב. מעבירים את התבנית ל-30 דקות הקפאה.
- מכינים את הציפוי: ממיסים את השוקולד יחד עם השמן בבן מארי ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה ומבריקה.
- מוציאים את החטיף מהמקפיא, מחלצים את החטיף מהתבנית חותכים לריבועים בגודל 4X4 מניחים על גבי רשת המונחת על תבנית עם ניילון נצמד, ובעזרת מד ליטר שופכת את הציפוי על גבי החטיפים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן