עוגיות מגולגלות חום לבן במילוי נוטלה וקינדר – יש יותר אושר מזה?
כשמתחשק משהו מתוק אין יותר מושלם מזריקת האנרגיה הזו - עוגיות מגולגלות חום לבן במילוי נוטלה וקינדר, יפהפיות בטרוף ושוות את המאמץ
כשמתחשק משהו מתוק אין יותר מושלם מזריקת האנרגיה הזו - עוגיות מגולגלות חום לבן במילוי נוטלה וקינדר, יפהפיות בטרוף ושוות את המאמץ
- שירן מתתיהו
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1789.3 קק״ל 3578.6 קק״לפחמימות 298.5 גרם 597.0 גרםשומן 90.3 גרם 180.6 גרםנתרן 2799.4 מ״ג 5598.9 מ״גחלבון 26.5 גרם 53.1 גרםסיבים תזונתיים 3.1 גרם 6.2 גרםשומן רווי 51.9 גרם 103.8 גרםכולסטרול 452.2 מ״ג 904.3 מ״גסידן 94.5 מ״ג 188.9 מ״גברזל 4.3 מ״ג 8.6 מ״גאשלגן 403.7 מ״ג 807.4 מ״גאבץ 2.7 מ״ג 5.4 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 25 דק׳כולל שעה ו-15 דק׳
-
קלוריות1789
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1789.3 קק״ל 3578.6 קק״לפחמימות 298.5 גרם 597.0 גרםשומן 90.3 גרם 180.6 גרםנתרן 2799.4 מ״ג 5598.9 מ״גחלבון 26.5 גרם 53.1 גרםסיבים תזונתיים 3.1 גרם 6.2 גרםשומן רווי 51.9 גרם 103.8 גרםכולסטרול 452.2 מ״ג 904.3 מ״גסידן 94.5 מ״ג 188.9 מ״גברזל 4.3 מ״ג 8.6 מ״גאשלגן 403.7 מ״ג 807.4 מ״גאבץ 2.7 מ״ג 5.4 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל שעה ו-15 דק׳ | קלוריות 1789 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
בצק
-
200 גרם חמאה רכה
-
100גרם או 1/2 כוס סוכר לבן
-
2 חלמונים L
-
1/2 כוס שמנת להקצפה יטבתה 38%או שמנת צמחית
-
3 1/2כוסות או 500 גרם קמח תופחאו קמח לבן עם שקית אבקת אפייה
בצק חום
-
2 כפות אבקת קקאו
מילוי
-
או כל ממרח אחר שאוהבים
קישוט
אפייה
-
1 חבילה סנו סושי – נייר אפייה טבעי
אופן הכנה
- בקערת המיקסר עם וו גיטרה (אפשר גם עם הידיים) מערבבים את החמאה והסוכר לתערובת אחידה. מוסיפים את החלמונים ואת השמנת וממשיכים בערבול.
- מורידים את מהירות המיקסר ומוסיפים את הקמח. מערבלים ממש מעט עד לאיחוד. את סיום הלישה מסיימים עם הידיים.
- מחלקים את הבצק לחצי. מחצית מהבצק משאירים בצבע לבן, ולמחצית השנייה מוסיפים את הקקאו ומערבבים עד לאיחוד. עוטפים את שני הבצקים בניילון נצמד ומכניסים למקרר למשך 20 דקות.
- מרדדים כל בצק בנפרד על סנו סושי- נייר אפייה טבעי ליצירת מלבן ארוך.
- על הבצק החום מורחים את ממרח הקינדר או כל ממרח בהיר אחר. מניחים על הממרח את הבצק הלבן, מהדקים מעט ומסירים את נייר האפייה.
- מורחים מעל לבצק הלבן את ממרח הנוטלה ומגלגלים לרולדה בעזרת נייר האפייה.
- מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 175 מעלות ואופים במשך כ-25-35 דקות.
- מצננים לגמרי את הרולדות לפני החיתוך. בוזקים מעל אבקת סוכר וחותכים לעוגיות.
אופן הכנה
- בקערת המיקסר עם וו גיטרה (אפשר גם עם הידיים) מערבבים את החמאה והסוכר לתערובת אחידה. מוסיפים את החלמונים ואת השמנת וממשיכים בערבול.
- מורידים את מהירות המיקסר ומוסיפים את הקמח. מערבלים ממש מעט עד לאיחוד. את סיום הלישה מסיימים עם הידיים.
- מחלקים את הבצק לחצי. מחצית מהבצק משאירים בצבע לבן, ולמחצית השנייה מוסיפים את הקקאו ומערבבים עד לאיחוד. עוטפים את שני הבצקים בניילון נצמד ומכניסים למקרר למשך 20 דקות.
- מרדדים כל בצק בנפרד על סנו סושי- נייר אפייה טבעי ליצירת מלבן ארוך.
- על הבצק החום מורחים את ממרח הקינדר או כל ממרח בהיר אחר. מניחים על הממרח את הבצק הלבן, מהדקים מעט ומסירים את נייר האפייה.
- מורחים מעל לבצק הלבן את ממרח הנוטלה ומגלגלים לרולדה בעזרת נייר האפייה.
- מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 175 מעלות ואופים במשך כ-25-35 דקות.
- מצננים לגמרי את הרולדות לפני החיתוך. בוזקים מעל אבקת סוכר וחותכים לעוגיות.
הערות
- שומרים בקופסה אטומה בטמפרטורת החדר עד 5 ימים. ניתן להקפיא עד 3 שבועות.
הערות
- שומרים בקופסה אטומה בטמפרטורת החדר עד 5 ימים. ניתן להקפיא עד 3 שבועות.
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
מושלם!!!!
הבצק יצא קצת דביק אז הוספתי קמח תפו”א כשרודדתי את הבצק אבל יצא מהמםםםםםם