עוגיות מהירות עם תמרים ואגוזים וקינמון

עוגיות מהירות עם תמרים, אגוזים וקינמון אלה עוגיות מגולגלות פריכות מבצק פשוט וזריז שלא דורש קירור ומאוד נוח לעבודה. ממליצים בחום
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    50 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    10

מצרכים

בצק

מלית

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-170 מעלות. קוצצים אגוזי מלך.
  2. לשים את כל חומרי הבצק בידיים לבצק חלק. מחלקים ל-2 ומרדדים כל חלק על נייר אפייה מקומח למלבן בעובי 1/2 ס”מ (מיישרים בסכין לקבלת מלבן עם צלעות ישרות).
  3. מערבבים ממרח תמרים עם קינמון וציפורן.
  4. מורחים את הבצק בממרח תמרים ומפזרים אגוזים. מגלגלים לגלילה ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה. מכינים מיתרת הבצק עוד גלילה (ומהשאריות עוד אחת קטנה) באותו אופן.
  5. אופים כ-35 דקות עד להזהבה.
  6. פורסים, מפזרים אבקת סוכר ומגישים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 50 מנות
קלוריות 111.8 קק״ל 5589.8 קק״ל
פחמימות 19.5 גרם 973.3 גרם
שומן 5.2 גרם 260.2 גרם
נתרן 31.7 מ״ג 1587.4 מ״ג
חלבון 1.1 גרם 56.4 גרם
סיבים תזונתיים 0.8 גרם 39.2 גרם
שומן רווי 3.0 גרם 148.7 גרם
כולסטרול 14.8 מ״ג 738.0 מ״ג
סידן 10.7 מ״ג 533.4 מ״ג
ברזל 0.2 מ״ג 8.7 מ״ג
אשלגן 56.1 מ״ג 2806.9 מ״ג
אבץ 0.1 מ״ג 5.4 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody