עוגיות מרנג זברה

קבלו המלצה על עוגיות מרנג זברה - עוגיות פסים יפהפיות מ-3 מרכיבים בלבד, ללא גלוטן, פשוטות להכנה, שמעצבים בדרך מיוחדת, בעזרת גב של כף
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    3 שעות ו-30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    3

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-100-120מעלות.
  2. במיקסר מקציפים חלבונים ומוסיפים סוכר בהדרגה עד לקבלת קצף לבן מבריק וקרמי (אבל עדיין לא יבש וחזק. שימו לב שאתם לא מקציפים יותר מ-5 דקות…).
  3. בינתיים ממיסים שוקולד מריר ומעבירים לשקית זילוף.
  4. מורחים את הקצף למלבן בעובי 1 ס”מ על גב של תבנית אפייה נקייה.
  5. מזלפים פסי שוקולד דקיקים במרווחים של 4-3 ס”מ לרוחב המרנג.
  6. משמנים גב של כף בתרסיס שמן. יוצרים עוגייה בעזרת הכף ההפוכה, שגוררים לאט לאורך המשטח (מרנג עם פסים של שוקולד ייאסף על גב הכף).מסירים את העוגייה מהכף בעזרת כף נוספת/סכין/פלטה, משומנים בתרסיס שמן, לתבנית מרופדת בנייר אפייה. חוזרים על הפעולות ליצירת יתר העוגיות.
  7. אופים כ- 3 שעות, לייבוש.
  8. מצננים ואורזים בכלי אטום.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 20 מנות
קלוריות 86.0 קק״ל 1719.1 קק״ל
פחמימות 16.9 גרם 337.8 גרם
שומן 1.2 גרם 24.5 גרם
נתרן 52.7 מ״ג 1054.7 מ״ג
חלבון 2.1 גרם 42.4 גרם
סיבים תזונתיים 0.4 גרם 8.0 גרם
שומן רווי 0.8 גרם 16.5 גרם
כולסטרול 0.1 מ״ג 2.0 מ״ג
סידן 4.7 מ״ג 93.5 מ״ג
ברזל 0.4 מ״ג 7.5 מ״ג
אשלגן 57.8 מ״ג 1155.9 מ״ג
אבץ 0.1 מ״ג 2.9 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody