עוגיות סנדוויץ׳ שוקולד וחלבה של נטלי לוין

נטלי לוין עם וריאציה טעימה ומיוחדת לעוגיות הפרח הקלאסיות: עוגיות סנדוויץ׳ שוקולד וחלבה. עוגיות שוקולדיות פריכות עם מלית רכה וטעימה של חלבה
נטלי לוין עם וריאציה טעימה ומיוחדת לעוגיות הפרח הקלאסיות: עוגיות סנדוויץ׳ שוקולד וחלבה. עוגיות שוקולדיות פריכות עם מלית רכה וטעימה של חלבה
  • נטלי לוין
שמרו
כשר
7 דירגו [ציון 3]
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    51
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 51.3 קק״ל 1538.5 קק״ל
    פחמימות 3.9 גרם 115.5 גרם
    שומן 3.0 גרם 90.9 גרם
    נתרן 0.9 מ״ג 28.0 מ״ג
    חלבון 0.6 גרם 18.9 גרם
    סיבים תזונתיים 0.2 גרם 6.7 גרם
    שומן רווי 0.1 גרם 2.8 גרם
    כולסטרול 6.9 מ״ג 207.1 מ״ג
    סידן 2.2 מ״ג 66.2 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 3.4 מ״ג
    אשלגן 10.5 מ״ג 316.2 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 2.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    51
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 51.3 קק״ל 1538.5 קק״ל
    פחמימות 3.9 גרם 115.5 גרם
    שומן 3.0 גרם 90.9 גרם
    נתרן 0.9 מ״ג 28.0 מ״ג
    חלבון 0.6 גרם 18.9 גרם
    סיבים תזונתיים 0.2 גרם 6.7 גרם
    שומן רווי 0.1 גרם 2.8 גרם
    כולסטרול 6.9 מ״ג 207.1 מ״ג
    סידן 2.2 מ״ג 66.2 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 3.4 מ״ג
    אשלגן 10.5 מ״ג 316.2 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 2.4 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
7 דירגו [ציון 3]

מצרכים

מצרכים


plus minus

עוגיות

מלית


אופן הכנה

  1. במעבד מזון עם להב פלדה שמים חמאה, אבקת סוכר, קמח, קורנפלור וקקאו ומערבים לתערובת פירורית. מוסיפים חלמון וחלב וממשיכים לעבד רק עד שנוצרים גושי בצק גדולים
  2. מאחדים את גושי הבצק בידיים, משטחים לדיסקית, עוטפים בניילון נצמד ומצננים במקרר במשך כשעה
  3. מחממים תנור ל-170 מעלות
  4. על משטח מקומח מרדדים את הבצק לעלה בעובי של כ-3 מ”מ וקורצים עוגיות בצורה הרצויה. מניחים את העוגיות על גבי תבניות תנור מרופדות בנייר אפייה. יוצרים חור קטן במרכז מחצית מהעוגיות בעזרת צנתר או פקק קטן
  5. אופים את העוגיות במשך כ-9-12 דקות או עד שהן מזהיבות ומתייצבות
  6. מצננים לחלוטין
  7. מילוי והרכבהממלאים שק זילוף בממרח חלבה וממלאים את העוגיות. סוגרים לסנדוויץ’ עם עוגיה עם חור.  
יש לנו עוד מתכון של עוגיות שאתם חייבים לנסות!
עוגיות סנדוויץ׳ שוקולד וחלבה של נטלי לוין

הכנתם את המתכון?

כן
    Avatar
    ורד אזואלוס
    Avatar
    jenny salomon

    מושלם! 🤎🤍🤎🤍🤎🤍

תגובות (5)

Avatar

      Avatar
      Foody Foody

      כן

קטגוריות

אביזרים

טכניקות