עוגיות סנדוויץ׳ שוקולד וחלבה

נטלי לוין עם וריאציה טעימה ומיוחדת לעוגיות הפרח הקלאסיות: עוגיות סנדוויץ׳ שוקולד וחלבה. עוגיות שוקולדיות פריכות עם מלית רכה וטעימה של חלבה
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    50 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    8

מצרכים

עוגיות

מלית

אופן הכנה

  1. במעבד מזון עם להב פלדה שמים חמאה, אבקת סוכר, קמח, קורנפלור וקקאו ומערבים לתערובת פירורית. מוסיפים חלמון וחלב וממשיכים לעבד רק עד שנוצרים גושי בצק גדולים
  2. מאחדים את גושי הבצק בידיים, משטחים לדיסקית, עוטפים בניילון נצמד ומצננים במקרר במשך כשעה
  3. מחממים תנור ל-170 מעלות
  4. על משטח מקומח מרדדים את הבצק לעלה בעובי של כ-3 מ”מ וקורצים עוגיות בצורה הרצויה. מניחים את העוגיות על גבי תבניות תנור מרופדות בנייר אפייה. יוצרים חור קטן במרכז מחצית מהעוגיות בעזרת צנתר או פקק קטן
  5. אופים את העוגיות במשך כ-9-12 דקות או עד שהן מזהיבות ומתייצבות
  6. מצננים לחלוטין
  7. מילוי והרכבהממלאים שק זילוף בממרח חלבה וממלאים את העוגיות. סוגרים לסנדוויץ’ עם עוגיה עם חור.  

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 30 מנות
קלוריות 51.3 קק״ל 1538.5 קק״ל
פחמימות 3.7 גרם 109.8 גרם
שומן 3.0 גרם 89.9 גרם
נתרן 1.0 מ״ג 30.4 מ״ג
חלבון 0.6 גרם 18.0 גרם
סיבים תזונתיים 0.2 גרם 6.7 גרם
שומן רווי 0.1 גרם 3.1 גרם
כולסטרול 6.9 מ״ג 207.1 מ״ג
סידן 2.2 מ״ג 66.2 מ״ג
ברזל 0.1 מ״ג 3.4 מ״ג
אשלגן 10.5 מ״ג 316.2 מ״ג
אבץ 0.1 מ״ג 2.0 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody