-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 148.5 קק״ל 3563.4 קק״לפחמימות 17.5 גרם 420.7 גרםשומן 7.5 גרם 181.0 גרםנתרן 34.4 מ״ג 826.6 מ״גחלבון 1.7 גרם 41.9 גרםסיבים תזונתיים 0.8 גרם 18.5 גרםשומן רווי 4.3 גרם 103.3 גרםכולסטרול 33.2 מ״ג 795.8 מ״גסידן 7.3 מ״ג 175.7 מ״גברזל 0.4 מ״ג 8.8 מ״גאשלגן 39.3 מ״ג 943.8 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 6.0 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 20 דק׳כולל שעה ו-18 דק׳
-
קלוריות149
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 148.5 קק״ל 3563.4 קק״לפחמימות 17.5 גרם 420.7 גרםשומן 7.5 גרם 181.0 גרםנתרן 34.4 מ״ג 826.6 מ״גחלבון 1.7 גרם 41.9 גרםסיבים תזונתיים 0.8 גרם 18.5 גרםשומן רווי 4.3 גרם 103.3 גרםכולסטרול 33.2 מ״ג 795.8 מ״גסידן 7.3 מ״ג 175.7 מ״גברזל 0.4 מ״ג 8.8 מ״גאשלגן 39.3 מ״ג 943.8 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 6.0 מ״גסגור
רון יוחננוב יצר את העוגיות המושלמות האלה בטעמי קפה ושוקולד במיוחד לכל הקפה-הוליקים שבקהל. אפילו הצורה שלהן מזכירה פולי קפה, והעוגיות הקטנות נראות פשוט מהמם! ההכנה גם לא מסובכת כלל, ואתם יכולים להכין אותן במיקסר או ידנית, בלי ללכלך יותר מדי כלים.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעה ו-18 דק׳ | קלוריות 149 | כמות מנות 24 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- מכינים שני שוטים של אספרסו במכונת הקפה בו זמנית.
- מערבבים בקערה את כל המרכיבים של הבצק עד שנוצר בצק אחיד (ניתן להשתמש במיקסר עם וו גיטרה). מקררים את הבצק כחצי שעה.
- מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפיה.
- מגלגלים כפית של בצק לכדור וחוזרים על הפעולה עם יתר הבצק.
- בעזרת סכין או קיסם חותכים פס לאורך כדור הבצק (לא עד הסוף) ויוצרים צורה של פולי קפה.
- מסדרים את העוגיות בתבנית ואופים כ-12 דקות בתוכנית אפייה 4D. מניחים להתקרר לפני ההגשה.
אופן הכנה
- מכינים שני שוטים של אספרסו במכונת הקפה בו זמנית.
- מערבבים בקערה את כל המרכיבים של הבצק עד שנוצר בצק אחיד (ניתן להשתמש במיקסר עם וו גיטרה). מקררים את הבצק כחצי שעה.
- מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפיה.
- מגלגלים כפית של בצק לכדור וחוזרים על הפעולה עם יתר הבצק.
- בעזרת סכין או קיסם חותכים פס לאורך כדור הבצק (לא עד הסוף) ויוצרים צורה של פולי קפה.
- מסדרים את העוגיות בתבנית ואופים כ-12 דקות בתוכנית אפייה 4D. מניחים להתקרר לפני ההגשה.
בשיתוף עם סימנס
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן