עוגיות שקדים מקמח אורז ללא גלוטן

מי אמר עוגיות ללא גלוטן ולא קיבל? ישראל אהרוני מכין עוגיות שקדים מקמח אורז, פריכות וזהובות, שממש כיף לנשנש ליד כוס קפה או תה
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    5 דקות
  • זמן כולל
    20 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    10

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. בקערת מיקסר עם וו גיטרה שמים את כל המצרכים ומעבדים במהירות נמוכה לתערובת אחידה.
  3. צרים מהתערובת עוגיות עגולות, פוחסים מעט, מניחים על כל אחת שקד שלם ומניחים על תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה במרווח של ס”מ אחת מהשנייה.
  4. אופים 12-15 דקות. מצננים מעט.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 30 מנות
קלוריות 55.7 קק״ל 1671.1 קק״ל
פחמימות 7.5 גרם 224.4 גרם
שומן 2.9 גרם 87.1 גרם
נתרן 29.1 מ״ג 872.4 מ״ג
חלבון 0.3 גרם 8.7 גרם
סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
שומן רווי 1.8 גרם 52.8 גרם
כולסטרול 15.6 מ״ג 468.8 מ״ג
סידן 2.0 מ״ג 58.6 מ״ג
ברזל 0.0 מ״ג 1.3 מ״ג
אשלגן 3.6 מ״ג 108.9 מ״ג
אבץ 0.0 מ״ג 0.6 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody