עוגיות תחרה דקיקות (פלורנטינים)

עוגיות תחרה דקיקות (פלורנטינים) אלה עוגיות דקות ויפהפיות, שאפשר להניח להן להתקרר כפי שהן או לעצב אותן על גבי מערוך בצורה מעוגלת
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    20 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    8

כשהעוגיות המעודנות האלו יוצאות מהתנור, אפשר להניח להן להתקרר כפי שהן, ולקבל עוגיות דקיקות ושטוחות, או לעצב אותן על גבי מערוך בצורה מעוגלת. אפשרות שדרוג נוספת- להכין עוגיות שטוחות ולצפות בשוקולד.

מצרכים

עוגיות

קישוט

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. בסיר מרתיחים חמאה, דבש, סוכר וברנדי ומבשלים דקה. מסירים מהאש, מוסיפים פנימה קמח ומערבבים לתערובת אחידה. מוסיפים 100 גרם שקדים פרוסים ומערבבים עד איחוד.
  3. על נייר אפייה משומן נייר אפייה משומן בספריי שמן, משטחים כפיות מהתערובת לעיגולים קטנים, ברווחים גדולים מאוד.
  4. מפזרים מעט שקדים פרוסים מעל כל עוגייה.
  5. אופים 5-7 דקות, עד שהעוגיות שטוחות, שחומות ומבעבעות.
  6. כשהעוגיות חמות הן עדיין רכות - אפשר להניח על מערוך כדי לעצב אותן.
  7. אפשרות נוספת לשדרוג היא להשאיר את העוגיות ישרות ולמרוח בשוקולד מומס, מעורבב עם מעט שמן, להקפיא קצרות להתקשות השוקולד ולהגיש.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 60 מנות
קלוריות 36.1 קק״ל 2166.9 קק״ל
פחמימות 3.6 גרם 213.2 גרם
שומן 2.2 גרם 133.9 גרם
נתרן 0.4 מ״ג 21.6 מ״ג
חלבון 0.5 גרם 32.1 גרם
סיבים תזונתיים 0.0 גרם 2.7 גרם
שומן רווי 0.9 גרם 51.0 גרם
כולסטרול 3.6 מ״ג 215.0 מ״ג
סידן 0.7 מ״ג 44.7 מ״ג
ברזל 0.0 מ״ג 1.6 מ״ג
אשלגן 3.0 מ״ג 179.0 מ״ג
אבץ 0.0 מ״ג 0.9 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

Avatar