
-
זמן הכנה20 דקות
-
זמן כולל20 דקות
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים8
מצרכים
קרם
-
1 1/2 חבילות אינסטנט פודינג בטעם וניל
-
3 כוסות חלב 1%
-
750 גרם גבינה לבנה 5%
-
3 כפות סוכר לבן
שכבות
-
1 1/2חבילות או 300 גרם פתי בר וניל
-
1 כוס חלב 1%
-
1 כף קפה נמס
קישוט
-
1 חבילה חטיף שוקולד
אופן הכנה
- מערבבים בקערה את אבקת האינסטנט פודינג עם החלב עד שכל האבקה נמסה ומניחים בצד ל-10 דקות.
- בקערה נפרדת מערבבים את הגבינה עם הסוכר ומוסיפים בתנועות קיפול עם לקקן לתערובת הפודינג.
- מכינים את שכבת הביסקויטים: מערבבים את הקפה עם המים עד המסה ומעבירים לקערה.
- טובלים חצי מכמות הביסקוויטים בקפה שהתקרר ומסדרים בשכבה אחידה בתחתית התבנית.
- מורחים מעל חצי מכמות הקרם המוכן.
- מניחים מעל שכבה נוספת של ביסקוויטים טבולים בקפה.
- מורחים מעל את יתרת הקרם ומיישרים בעזרת מרית.
- מפוררים את השוקולד מעל ושומרים בקרור עד להגשה.

תוכן נוסף
ערכים תזונתיים
לפי מנה
לפי
1
מנות
קלוריות
1440.4
קק״ל
1440.4
קק״ל
פחמימות
131.3
גרם
131.3
גרם
שומן
50.1
גרם
50.1
גרם
נתרן
2394.3
מ״ג
2394.3
מ״ג
חלבון
99.7
גרם
99.7
גרם
סיבים תזונתיים
0.0
גרם
0.0
גרם
שומן רווי
33.9
גרם
33.9
גרם
כולסטרול
172.8
מ״ג
172.8
מ״ג
סידן
1939.3
מ״ג
1939.3
מ״ג
ברזל
0.8
מ״ג
0.8
מ״ג
אשלגן
2472.9
מ״ג
2472.9
מ״ג
אבץ
0.4
מ״ג
0.4
מ״ג
תגובות (0)