עוגת ביסקוויטים וגבינה של קרין גורן ושר פיטנס

מי לא אוהב עוגת ביסקוויטים? שר פיטנס וקרין גורן מכינות את העוגה הכי ישראלית שיש: עוגת ביסקוויטים וגבינה ללא אפייה בגרסה קלילה
מי לא אוהב עוגת ביסקוויטים? שר פיטנס וקרין גורן מכינות את העוגה הכי ישראלית שיש: עוגת ביסקוויטים וגבינה ללא אפייה בגרסה קלילה
  • שר פיטנס
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 4]

לקבלת חוברת המתכונים של קרין גורן ורון יוחננוב לשבועות - לחצו כאן!

  • מרכיבים
    8
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    1440
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1440.4 קק״ל 1440.4 קק״ל
    פחמימות 131.3 גרם 131.3 גרם
    שומן 50.1 גרם 50.1 גרם
    נתרן 2394.3 מ״ג 2394.3 מ״ג
    חלבון 99.7 גרם 99.7 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 33.9 גרם 33.9 גרם
    כולסטרול 172.8 מ״ג 172.8 מ״ג
    סידן 1939.3 מ״ג 1939.3 מ״ג
    ברזל 0.8 מ״ג 0.8 מ״ג
    אשלגן 2472.9 מ״ג 2472.9 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 0.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    1440
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1440.4 קק״ל 1440.4 קק״ל
    פחמימות 131.3 גרם 131.3 גרם
    שומן 50.1 גרם 50.1 גרם
    נתרן 2394.3 מ״ג 2394.3 מ״ג
    חלבון 99.7 גרם 99.7 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 33.9 גרם 33.9 גרם
    כולסטרול 172.8 מ״ג 172.8 מ״ג
    סידן 1939.3 מ״ג 1939.3 מ״ג
    ברזל 0.8 מ״ג 0.8 מ״ג
    אשלגן 2472.9 מ״ג 2472.9 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 0.4 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
4 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


שכבות

קישוט


אופן הכנה

  1. מערבבים בקערה את אבקת האינסטנט פודינג עם החלב עד שכל האבקה נמסה ומניחים בצד ל-10 דקות.
  2. בקערה נפרדת מערבבים את הגבינה עם הסוכר ומוסיפים בתנועות קיפול עם לקקן לתערובת הפודינג.
  3. מכינים את שכבת הביסקויטים: מערבבים את הקפה עם המים עד המסה ומעבירים לקערה.
  4. טובלים חצי מכמות הביסקוויטים בקפה שהתקרר ומסדרים בשכבה אחידה בתחתית התבנית.
  5. מורחים מעל חצי מכמות הקרם המוכן.
  6. מניחים מעל שכבה נוספת של ביסקוויטים טבולים בקפה.
  7. מורחים מעל את יתרת הקרם ומיישרים בעזרת מרית.
  8. מפוררים את השוקולד מעל ושומרים בקרור עד להגשה.
עוגת ביסקוויטים וגבינה
עוגת ביסקוויטים וגבינה

 

לקבלת חוברת המתכונים של קרין גורן ורון יוחננוב לשבועות - לחצו כאן!

 

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגת ביסקוויטים וגבינה של קרין גורן ושר פיטנס

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    הילה

    איך אני עושה את זה בטעם שוקולדי?

      Avatar
      מערכת Foody

      אפשר להשתמש לקרם באינסטנט פודינג בטעם שוקולד.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות