עוגת ביסקוויטים וגבינה של קרין גורן ושר פיטנס

מי לא אוהב עוגת ביסקוויטים? שר פיטנס וקרין גורן מכינות את העוגה הכי ישראלית שיש: עוגת ביסקוויטים וגבינה ללא אפייה בגרסה קלילה
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    20 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    8

מצרכים

שכבות

קישוט

אופן הכנה

  1. מערבבים בקערה את אבקת האינסטנט פודינג עם החלב עד שכל האבקה נמסה ומניחים בצד ל-10 דקות.
  2. בקערה נפרדת מערבבים את הגבינה עם הסוכר ומוסיפים בתנועות קיפול עם לקקן לתערובת הפודינג.
  3. מכינים את שכבת הביסקויטים: מערבבים את הקפה עם המים עד המסה ומעבירים לקערה.
  4. טובלים חצי מכמות הביסקוויטים בקפה שהתקרר ומסדרים בשכבה אחידה בתחתית התבנית.
  5. מורחים מעל חצי מכמות הקרם המוכן.
  6. מניחים מעל שכבה נוספת של ביסקוויטים טבולים בקפה.
  7. מורחים מעל את יתרת הקרם ומיישרים בעזרת מרית.
  8. מפוררים את השוקולד מעל ושומרים בקרור עד להגשה.
עוגת ביסקוויטים וגבינה
עוגת ביסקוויטים וגבינה

 

ממרח אגוזי לוז מתוק וממכר!

לתה או לקפה גם טעים וגם יפה: כדורים של פירות יבשים ובוטנים

עוגה שהיא חגיגה: עוגת גבינה עם פירות יבשים ואגוזים

עוגיות מענגות לגדולים ולקטנים: מרנג עם אגוזים

 

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 1 מנות
קלוריות 1440.4 קק״ל 1440.4 קק״ל
פחמימות 131.3 גרם 131.3 גרם
שומן 50.1 גרם 50.1 גרם
נתרן 2394.3 מ״ג 2394.3 מ״ג
חלבון 99.7 גרם 99.7 גרם
סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
שומן רווי 33.9 גרם 33.9 גרם
כולסטרול 172.8 מ״ג 172.8 מ״ג
סידן 1939.3 מ״ג 1939.3 מ״ג
ברזל 0.8 מ״ג 0.8 מ״ג
אשלגן 2472.9 מ״ג 2472.9 מ״ג
אבץ 0.4 מ״ג 0.4 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody