עוגת ביסקוויטים וקרמל של קרין גורן

קרין גורן משדרגת את עוגת השכבות הקלאסית, ומכינה עוגת ביסקוויטים וקרמל בדוגמת זברה מגניבה
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    5 שעות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    6

מצרכים

אופן הכנה

  1. משמנים את התבנית קלות בתרסיס השמן.
  2. במיקסר עם וו בלון מקציפים את השמנת המתוקה, 1 כוס של החלב (שומרים את כוס החלב השנייה לטבילת העוגיות), האינסטנט פודינג ו-2 כפות הממרח לקרם רך. משטחים את רוב הקצפת בתבנית.
  3. טובלים כל עוגייה טבילה קצרה בחלב ומעמידים בתוך הקרם בטורים לאורך התבנית.
  4. מורחים מעל את שארית הקרם, לכיסוי. מניילנים ומקפיאים להתקשות במשך 4 שעות לפחות.
  5. הופכים את העוגה הקפואה על צלחת הגשה ומסירים את התבנית.
  6. מחממים במיקרוגל את שארית הממרח עד שהוא ממש נוזלי ומוזגים על העוגה לציפוי. מפשירים במקרר כשעה ומגישים קר.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 6 מנות
קלוריות 62.7 קק״ל 376.0 קק״ל
פחמימות 6.3 גרם 37.6 גרם
שומן 2.7 גרם 16.4 גרם
נתרן 61.1 מ״ג 366.4 מ״ג
חלבון 4.3 גרם 26.0 גרם
סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
שומן רווי 1.6 גרם 9.8 גרם
כולסטרול 8.2 מ״ג 49.2 מ״ג
סידן 91.1 מ״ג 546.6 מ״ג
ברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
אשלגן 120.5 מ״ג 723.2 מ״ג
אבץ 0.3 מ״ג 2.1 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody