עוגת גבינה בציפוי ג’לי

עוגת גבינה בציפוי ג'לי מרעננת במיוחד, חמצמצה ויפהפיה המורכבת מבסיס פירורי ופל, מלית קרמית עשירה וג'לי חמצמץ משובץ בפירות צבעוניים
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    40 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    9

מצרכים

אופן הכנה

  1. מכינים את הפירורים: מועכים בידיים את הוופלים. מפזרים את הפירורים בתחתית התבנית מפזרים חמאה מומסת מעל הפירורים.
  2. מכינים את שכבת הגבינה: מקציפים יחד במיקסר ידני את כל החומרים ומוזגים מעל הפירורים (היא תמלא רק כחצי מגובה התבנית). מעבירים למקפיא לייצוב למשך 20 דקות.
  3. מכינים את שכבת הג’לי: מכינים ג’לי לפי הוראות האריזה. מפזרים איזה הפתעות שרוצים על הגבינה (פירות חתוכים, סוכריות ג’לי), יוצקים את הג’לי מעל ומעבירים למקרר להתייצבות לפני שאוכלים.

הערות

  • אפשר להשתמש לצורך קישוט בכל פירות חתוכים שאוהבים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 12 מנות
קלוריות 55.5 קק״ל 665.4 קק״ל
פחמימות 6.8 גרם 81.6 גרם
שומן 2.5 גרם 30.4 גרם
נתרן 29.1 מ״ג 348.6 מ״ג
חלבון 2.0 גרם 24.3 גרם
סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
שומן רווי 1.3 גרם 15.7 גרם
כולסטרול 5.9 מ״ג 70.6 מ״ג
סידן 37.0 מ״ג 443.9 מ״ג
ברזל 0.0 מ״ג 0.3 מ״ג
אשלגן 49.3 מ״ג 591.1 מ״ג
אבץ 0.1 מ״ג 1.2 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (2)

    יעל מירצקי

    מה הכוונה ב2 מעדני חלב? מאיזה סוג?

      מערכת Foody

      2 מעדני חלב שאת אוהבת בטעם וניל

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody