חג שבועות רקע

עוגת גבינה פירורי אוריאו

עוגת גבינה פירורי אוריאו זו עוגה גבוהה, מרשימה ויפהפיה, פשוטה להכנה, עם עוגיות אוריאו מצופות שוקולד לבן למטה וגם למעלה, כעיטור מהמם
עוגת גבינה פירורי אוריאו זו עוגה גבוהה, מרשימה ויפהפיה, פשוטה להכנה, עם עוגיות אוריאו מצופות שוקולד לבן למטה וגם למעלה, כעיטור מהמם
  • קרין גורן
שמרו
כשר
20 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 4 שעות ו-30 דק׳
  • קלוריות
    8355
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 8355.0 קק״ל 8355.0 קק״ל
    פחמימות 632.7 גרם 632.7 גרם
    שומן 621.5 גרם 621.5 גרם
    נתרן 2892.1 מ״ג 2892.1 מ״ג
    חלבון 73.4 גרם 73.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 402.9 גרם 402.9 גרם
    כולסטרול 861.5 מ״ג 861.5 מ״ג
    סידן 555.5 מ״ג 555.5 מ״ג
    ברזל 13.4 מ״ג 13.4 מ״ג
    אשלגן 1773.9 מ״ג 1773.9 מ״ג
    אבץ 2.0 מ״ג 2.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 4 שעות ו-30 דק׳
  • קלוריות
    8355
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 8355.0 קק״ל 8355.0 קק״ל
    פחמימות 632.7 גרם 632.7 גרם
    שומן 621.5 גרם 621.5 גרם
    נתרן 2892.1 מ״ג 2892.1 מ״ג
    חלבון 73.4 גרם 73.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 402.9 גרם 402.9 גרם
    כולסטרול 861.5 מ״ג 861.5 מ״ג
    סידן 555.5 מ״ג 555.5 מ״ג
    ברזל 13.4 מ״ג 13.4 מ״ג
    אשלגן 1773.9 מ״ג 1773.9 מ״ג
    אבץ 2.0 מ״ג 2.0 מ״ג
    סגור

בעבר הכנתי את העוגה הזו עם זוג האחיות נטע ועידית, הלא הן מייסדות “הבית של עידה”, בלוג העיצוב הכי שווה ברשת. הפעם החלטתי לשדרג את העוגה במטבח של מירי כהן עם הטוויסט שלה – חצי עוגיות אוריאו וחצי עוגיות לוטוס, מה שיוסיף טעם, צבע וחדשנות לארוחת החג שלכם.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
20 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים



אופן הכנה

  1. במיקסר מקציפים שמנת מתוקה, סוכר, אינסטנט פודינג וגבינה לקרם יציב.
  2. במעבד מזון טוחנים לפירורים דקים את כל העוגיות (שומרים 7-6 עוגיות שלמות לקישוט).
  3. בתבנית מרופדת נייר אפייה עגול מהדקים שכבה של מחצית מהעוגיות הטחונות. מורחים מעל את קרם הגבינה.
  4. מפזרים את יתר הפירורים מעל הקרם בתבנית.
  5. חוצים את העוגיות האחרונות ונועצים לקישוט בהיקף העוגה.
  6. מקררים בכלי אטום 4 שעות לפחות לפני הגשה.
  7. פורסים בעזרת סכין שטובלים במים רותחים ומנגבים בין חיתוך לחיתוך.

השדרוג של מירי כהן: טוחנים בנפרד את עוגיות הלוטוס ועוגיות האוריאו. מערבבים את העוגיות עם החמאה. מהדקים לתבנית עם נייר האפייה העגול מחצית מכל העוגיות הטחונות - חצי חצי. לאחר הוספת הקרם לתבנית שמים על הקרם את יתר העוגיות הטחונות - חצי חצי.

עוגת גבינה אוריאו ולוטוס עם מירי כהן
עוגת גבינה אוריאו ולוטוס עם מירי כהן
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגת גבינה פירורי אוריאו

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (4)

Avatar

    Avatar
    לידור

    במידה ואני בוחרת לא לפורר את העוגיות שבתחתית, אלא להניח אותן שלמות בתחתית ורק מעל הקרם לשים פירורים (כפי שמופיע בסרטון), עדיין נדרש למתכון 3 חבילות אוראו?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי לידור, כן, הכמות הזו מתחלקת גם לתחתית וגם לציפוי. 3 חבילות יתאימו גם אם את לא מרסקת את האוריאו

      Avatar
      לידור מליחי

      היי מתאים לתבנית בקוטר 26?

      Avatar
      מערכת Foody

      כן, בהחלט

קטגוריות

אביזרים

טכניקות