עוגת גבינה פירורי אוריאו

עוגת גבינה פירורי אוריאו זו עוגה גבוהה, מרשימה ויפהפיה, פשוטה להכנה, עם עוגיות אוריאו מצופות שוקולד לבן למטה וגם למעלה, כעיטור מהמם
עוגת גבינה פירורי אוריאו זו עוגה גבוהה, מרשימה ויפהפיה, פשוטה להכנה, עם עוגיות אוריאו מצופות שוקולד לבן למטה וגם למעלה, כעיטור מהמם
  • קרין גורן
שמרו
כשר
9 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 4 שעות ו-30 דק׳
  • קלוריות
    8355
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 8355.0 קק״ל 8355.0 קק״ל
    פחמימות 632.7 גרם 632.7 גרם
    שומן 621.5 גרם 621.5 גרם
    נתרן 2892.1 מ״ג 2892.1 מ״ג
    חלבון 73.4 גרם 73.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 402.9 גרם 402.9 גרם
    כולסטרול 861.5 מ״ג 861.5 מ״ג
    סידן 555.5 מ״ג 555.5 מ״ג
    ברזל 13.4 מ״ג 13.4 מ״ג
    אשלגן 1773.9 מ״ג 1773.9 מ״ג
    אבץ 2.0 מ״ג 2.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 4 שעות ו-30 דק׳
  • קלוריות
    8355
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 8355.0 קק״ל 8355.0 קק״ל
    פחמימות 632.7 גרם 632.7 גרם
    שומן 621.5 גרם 621.5 גרם
    נתרן 2892.1 מ״ג 2892.1 מ״ג
    חלבון 73.4 גרם 73.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 402.9 גרם 402.9 גרם
    כולסטרול 861.5 מ״ג 861.5 מ״ג
    סידן 555.5 מ״ג 555.5 מ״ג
    ברזל 13.4 מ״ג 13.4 מ״ג
    אשלגן 1773.9 מ״ג 1773.9 מ״ג
    אבץ 2.0 מ״ג 2.0 מ״ג
    סגור

תכירו את זוג האחיות נטע ועידית, הלא הן מייסדות “הבית של עידה”, בלוג העיצוב הכי שווה ברשת. הן גם באו להציל אותי כשעברנו לדירה במושב עם מטבח חום קצת עצוב, והפכו אותו לחגיגה מתוקה של תכלת נקודות. כשהזמנתי אותן לאפות איתי הן ביקשו “רק עוגת גבינה פירורים”, העוגה שהן הכי אוהבות. ביקשו קיבלו. ולא סתם “גבינה פירורים”, אלא כזו עם עוגיות אוריאו מצופות שוקולד לבן, למטה וגם למעלה. יאמי.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
9 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים



אופן הכנה

  1. במיקסר מקציפים שמנת מתוקה, סוכר, אינסטנט פודינג וגבינה לקרם יציב.
  2. בתבנית משומנת מסדרים בצפיפות שכבה של עוגיות מצופות (שלמות). מורחים מעל את קרם הגבינה.
  3. במעבד מזון טוחנים לפירורים דקים כמעט את כל העוגיות שנשארו (שומרים 7-6 עוגיות שלמות לקישוט).
  4. מפזרים את הפירורים מעל הקרם בתבנית.
  5. חוצים את העוגיות האחרונות ונועצים לקישוט בהיקף העוגה.
  6. מקררים בכלי אטום 4 שעות לפחות לפני הגשה.
  7. פורסים בעזרת סכין שטובלים במים רותחים ומנגבים בין חיתוך לחיתוך.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגת גבינה פירורי אוריאו

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות