עוגת גבינה פירורי אוריאו

עוגת גבינה פירורי אוריאו זו עוגה גבוהה, מרשימה ויפהפיה, פשוטה להכנה, עם עוגיות אוריאו מצופות שוקולד לבן למטה וגם למעלה, כעיטור מהמם
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    4 שעות ו-30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    5

תכירו את זוג האחיות נטע ועידית, הלא הן מייסדות “הבית של עידה”, בלוג העיצוב הכי שווה ברשת. הן גם באו להציל אותי כשעברנו לדירה במושב עם מטבח חום קצת עצוב, והפכו אותו לחגיגה מתוקה של תכלת נקודות. כשהזמנתי אותן לאפות איתי הן ביקשו “רק עוגת גבינה פירורים”, העוגה שהן הכי אוהבות. ביקשו קיבלו. ולא סתם “גבינה פירורים”, אלא כזו עם עוגיות אוריאו מצופות שוקולד לבן, למטה וגם למעלה. יאמי.

מצרכים

אופן הכנה

  1. במיקסר מקציפים שמנת מתוקה, סוכר, אינסטנט פודינג וגבינה לקרם יציב.
  2. בתבנית משומנת מסדרים בצפיפות שכבה של עוגיות מצופות (שלמות). מורחים מעל את קרם הגבינה.
  3. במעבד מזון טוחנים לפירורים דקים כמעט את כל העוגיות שנשארו (שומרים 7-6 עוגיות שלמות לקישוט).
  4. מפזרים את הפירורים מעל הקרם בתבנית.
  5. חוצים את העוגיות האחרונות ונועצים לקישוט בהיקף העוגה.
  6. מקררים 4 שעות לפחות לפני הגשה.
  7. פורסים בעזרת סכין שטובלים במים רותחים ומנגבים בין חיתוך לחיתוך.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 1 מנות
קלוריות 5734.4 קק״ל 5734.4 קק״ל
פחמימות 604.7 גרם 604.7 גרם
שומן 336.5 גרם 336.5 גרם
נתרן 10710.3 מ״ג 10710.3 מ״ג
חלבון 84.1 גרם 84.1 גרם
סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
שומן רווי 225.4 גרם 225.4 גרם
כולסטרול 481.0 מ״ג 481.0 מ״ג
סידן 557.5 מ״ג 557.5 מ״ג
ברזל 20.9 מ״ג 20.9 מ״ג
אשלגן 1933.2 מ״ג 1933.2 מ״ג
אבץ 5.3 מ״ג 5.3 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody