עוגת גזר שאי אפשר להפסיק לכרסם – המתכון של אסתר עמר

במקום השני זכתה אסתר עמר עם עוגת גזר נימוחה במרקם מושלם, רוצים לדעת מה הסוד של אסתר לעוגת גזר מושלמת? טריק קטן למתכון מושלם
במקום השני זכתה אסתר עמר עם עוגת גזר נימוחה במרקם מושלם, רוצים לדעת מה הסוד של אסתר לעוגת גזר מושלמת? טריק קטן למתכון מושלם
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    4641
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4641.0 קק״ל 4641.0 קק״ל
    פחמימות 434.6 גרם 434.6 גרם
    שומן 245.3 גרם 245.3 גרם
    נתרן 1169.6 מ״ג 1169.6 מ״ג
    חלבון 67.6 גרם 67.6 גרם
    סיבים תזונתיים 38.4 גרם 38.4 גרם
    שומן רווי 57.6 גרם 57.6 גרם
    כולסטרול 886.4 מ״ג 886.4 מ״ג
    סידן 638.5 מ״ג 638.5 מ״ג
    ברזל 10.6 מ״ג 10.6 מ״ג
    אשלגן 4332.2 מ״ג 4332.2 מ״ג
    אבץ 5.5 מ״ג 5.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    4641
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4641.0 קק״ל 4641.0 קק״ל
    פחמימות 434.6 גרם 434.6 גרם
    שומן 245.3 גרם 245.3 גרם
    נתרן 1169.6 מ״ג 1169.6 מ״ג
    חלבון 67.6 גרם 67.6 גרם
    סיבים תזונתיים 38.4 גרם 38.4 גרם
    שומן רווי 57.6 גרם 57.6 גרם
    כולסטרול 886.4 מ״ג 886.4 מ״ג
    סידן 638.5 מ״ג 638.5 מ״ג
    ברזל 10.6 מ״ג 10.6 מ״ג
    אשלגן 4332.2 מ״ג 4332.2 מ״ג
    אבץ 5.5 מ״ג 5.5 מ״ג
    סגור
במקום השני. העוגה של אסתר עמר. צילום: דנה פרידלנדר אורן. סטיילינג: מור עזוז דרור
במקום השני. העוגה של אסתר עמר. צילום: דנה פרידלנדר אורן. סטיילינג: מור עזוז דרור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


עוגה

ציפוי

קישוט


אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 175 מעלות, קולפים ומגרדים גס את הגזרים.
  2. מכינים את העוגה: מקציפים במיקסר את השמן והסוכר כ-2-3 דק’, מוסיפים את הביצים בהדרגה, כל פעם ביצה אחת וממשיכים להקציף עוד 2 דק’ נוספות.
  3. לקערה אחרת מנפים את הקמח, מוסיפים את אבקת האפייה, סודה לשתייה, קינמון וג’ינג’ר ומערבבים היטב. מוסיפים את תערובת הקמח לקערת המיקסר ובעזרת וו גיטרה מערבלים עד לקבלת תערובת אחידה.
  4. מוסיפים את הגזרים המגורדים, התמרים, תמצית הוניל והאגוזים ומערבלים עד לקבלת מסה אחידה.
  5. מעבירים את המסה לתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים כשעה, עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש. מוציאים ומצננים לחלוטין.
  6. מכינים את הציפוי: מערבבים בקערה קטנה את הגבינה ואבקת הסוכר, מוסיפים כפית מיץ לימון ומערבבים היטב. טועמים ומוסיפים לפי הטעם עוד כפית מיץ לימון.
  7. מצפים את העוגה ונהנים!
  8. ללא הציפוי העוגה נשמרת כשהיא עטופה 3 ימים, עם הציפוי יש לשמור בקירור.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגת גזר שאי אפשר להפסיק לכרסם – המתכון של אסתר עמר

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות