
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 2176.0 קק״ל 2176.0 קק״לפחמימות 52.6 גרם 52.6 גרםשומן 206.4 גרם 206.4 גרםנתרן 486.4 מ״ג 486.4 מ״גחלבון 35.5 גרם 35.5 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 124.8 גרם 124.8 גרםכולסטרול 619.2 מ״ג 619.2 מ״גסידן 871.6 מ״ג 871.6 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״גאשלגן 1103.2 מ״ג 1103.2 מ״גאבץ 3.2 מ״ג 3.2 מ״גסגור
-
מרכיבים5
-
הכנה 20 דק׳כולל 4 שעות ו-30 דק׳
-
קלוריות2176
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 2176.0 קק״ל 2176.0 קק״לפחמימות 52.6 גרם 52.6 גרםשומן 206.4 גרם 206.4 גרםנתרן 486.4 מ״ג 486.4 מ״גחלבון 35.5 גרם 35.5 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 124.8 גרם 124.8 גרםכולסטרול 619.2 מ״ג 619.2 מ״גסידן 871.6 מ״ג 871.6 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״גאשלגן 1103.2 מ״ג 1103.2 מ״גאבץ 3.2 מ״ג 3.2 מ״גסגור
שדרוג טרי-טרי, וטעים-טעים, לעוגת הזברה הותיקה שלי. זו בעצם עוגת ביסקוויטים קלאסית, עם שני הבדלים: את הביסקוויטים אני מסדרת בכמה טורים בתוך הקרם (כך יתקבלו אחרי החיתוך “פסי זברה” מאונכים בכל פרוסה), ולציפוי אני משתמשת בממרח קרמל זהוב.
מרכיבים 5 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 4 שעות ו-30 דק׳ | קלוריות 2176 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
2 מיכלים שמנת מתוקה 38%
-
2 כוסות חלב 3%
-
1 חבילה אינסטנט פודינג בטעם וניל
-
1 חבילה פתי בר שוקולד
-
1 כוס ממרח לוטוס

אופן הכנה
- במיקסר מקציפים שמנת מתוקה, 1 כוס חלב (שימו לב: שומרים כוס חלב לטבילת העוגיות), אינסטנט פודינג ו-2 כפות ממרח לוטוס לקרם רך. משטחים את רוב הקצפת בתבנית אינגליש קייק חד פעמית משומנת בתרסיס שמן.
- טובלים כל עוגייה טבילה קצרה בחלב ומעמידים בתוך הקרם בטורים לאורך התבנית.
- מורחים מעל את שארית הקרם, לכיסוי. עוטפים ומקפיאים להתקשות (4 שעות לפחות).
- הופכים את העוגה הקפואה על מגש ומסירים את התבנית.
- מחממים במיקרוגל ממרח לוטוס עד שהוא ממש נוזלי (בערך 1/2 דקה). מוזגים על העוגה לציפוי (הממרח יתקשה בצ’יק על העוגה הקפואה).
- מפשירים במקרר (כשעה) ומגישים קר.
אופן הכנה
- במיקסר מקציפים שמנת מתוקה, 1 כוס חלב (שימו לב: שומרים כוס חלב לטבילת העוגיות), אינסטנט פודינג ו-2 כפות ממרח לוטוס לקרם רך. משטחים את רוב הקצפת בתבנית אינגליש קייק חד פעמית משומנת בתרסיס שמן.
- טובלים כל עוגייה טבילה קצרה בחלב ומעמידים בתוך הקרם בטורים לאורך התבנית.
- מורחים מעל את שארית הקרם, לכיסוי. עוטפים ומקפיאים להתקשות (4 שעות לפחות).
- הופכים את העוגה הקפואה על מגש ומסירים את התבנית.
- מחממים במיקרוגל ממרח לוטוס עד שהוא ממש נוזלי (בערך 1/2 דקה). מוזגים על העוגה לציפוי (הממרח יתקשה בצ’יק על העוגה הקפואה).
- מפשירים במקרר (כשעה) ומגישים קר.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?
כן