עוגת זברה לוטוסית

עוגת זברה לוטוסית זו עוגת ביסקוויטים קלאסית בהכנה והגשה משודרגת, שכוללת סידור העוגיות בטורים ותוספת ממרח לוטוס, למראה פסים מהמם
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    4 שעות ו-30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    5

שדרוג טרי-טרי, וטעים-טעים, לעוגת הזברה הותיקה שלי. זו בעצם עוגת ביסקוויטים קלאסית, עם שני הבדלים: את הביסקוויטים אני מסדרת בכמה טורים בתוך הקרם (כך יתקבלו אחרי החיתוך “פסי זברה” מאונכים בכל פרוסה), ולציפוי אני משתמשת בממרח קרמל זהוב.

מצרכים

אופן הכנה

  1. במיקסר מקציפים שמנת מתוקה, 1 כוס חלב (שימו לב: שומרים כוס חלב לטבילת העוגיות), אינסטנט פודינג ו-2 כפות ממרח לוטוס לקרם רך. משטחים את רוב הקצפת בתבנית אינגליש קייק חד פעמית משומנת בתרסיס שמן.
  2. טובלים כל עוגייה טבילה קצרה בחלב ומעמידים בתוך הקרם בטורים לאורך התבנית.
  3. מורחים מעל את שארית הקרם, לכיסוי. עוטפים ומקפיאים להתקשות (4 שעות לפחות).
  4. הופכים את העוגה הקפואה על מגש ומסירים את התבנית.
  5. מחממים במיקרוגל ממרח לוטוס עד שהוא ממש נוזלי (בערך 1/2 דקה). מוזגים על העוגה לציפוי (הממרח יתקשה בצ’יק על העוגה הקפואה).
  6. מפשירים במקרר (כשעה) ומגישים קר.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 1 מנות
קלוריות 376.0 קק״ל 376.0 קק״ל
פחמימות 37.6 גרם 37.6 גרם
שומן 16.4 גרם 16.4 גרם
נתרן 366.4 מ״ג 366.4 מ״ג
חלבון 26.0 גרם 26.0 גרם
סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
שומן רווי 9.8 גרם 9.8 גרם
כולסטרול 49.2 מ״ג 49.2 מ״ג
סידן 546.6 מ״ג 546.6 מ״ג
ברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
אשלגן 723.2 מ״ג 723.2 מ״ג
אבץ 2.1 מ״ג 2.1 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody