עוגת סנט אונורה חגיגית עם סופגניות במקום פחזניות

קבלו מתכון להכנת עוגת סנט אונורה בגרסת חנוכה. בסיס בצק עלים ומלא סופגניות טבולות בקרמל וממולאות בקרם מסקרפונה עשיר, ה-קינוח של החג הקרוב!
קבלו מתכון להכנת עוגת סנט אונורה בגרסת חנוכה. בסיס בצק עלים ומלא סופגניות טבולות בקרמל וממולאות בקרם מסקרפונה עשיר, ה-קינוח של החג הקרוב!
  • שירן מתתיהו
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    18
  • הכנה 40 דק׳
    כולל 3 שעות ו-40 דק׳
  • קלוריות
    10509
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 10509.2 קק״ל 10509.2 קק״ל
    פחמימות 1081.4 גרם 1081.4 גרם
    שומן 610.3 גרם 610.3 גרם
    נתרן 2458.4 מ״ג 2458.4 מ״ג
    חלבון 162.5 גרם 162.5 גרם
    סיבים תזונתיים 15.5 גרם 15.5 גרם
    שומן רווי 340.1 גרם 340.1 גרם
    כולסטרול 889.4 מ״ג 889.4 מ״ג
    סידן 529.1 מ״ג 529.1 מ״ג
    ברזל 8.5 מ״ג 8.5 מ״ג
    אשלגן 1157.3 מ״ג 1157.3 מ״ג
    אבץ 7.2 מ״ג 7.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    18
  • הכנה 40 דק׳
    כולל 3 שעות ו-40 דק׳
  • קלוריות
    10509
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 10509.2 קק״ל 10509.2 קק״ל
    פחמימות 1081.4 גרם 1081.4 גרם
    שומן 610.3 גרם 610.3 גרם
    נתרן 2458.4 מ״ג 2458.4 מ״ג
    חלבון 162.5 גרם 162.5 גרם
    סיבים תזונתיים 15.5 גרם 15.5 גרם
    שומן רווי 340.1 גרם 340.1 גרם
    כולסטרול 889.4 מ״ג 889.4 מ״ג
    סידן 529.1 מ״ג 529.1 מ״ג
    ברזל 8.5 מ״ג 8.5 מ״ג
    אשלגן 1157.3 מ״ג 1157.3 מ״ג
    אבץ 7.2 מ״ג 7.2 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
עוגות
שירן מתתיהו
X

4 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


סופגניות

טיגון עמוק

בסיס בצק עלים

קרמל


אופן הכנה

  1. מכינים את הבצק: לשים בקערת מיקסר עם וו לישה את כל המרכיבים כ-10 דקות לבצק אחיד ורך. מעבירים אותו לקערה משומנת, מכסים ומתפיחים כשעה עד הכפלת הנפח.
  2. מחלקים את הבצק לכדורים קטנטנים (במשקל 20 גרם האחד) ומניחים על מגש משומן היטב. מכסים ומתפיחים שוב כחצי שעה עד הכפלת הנפח.
  3. מחממים את השמן לטיגון עמוק (כ-170 מעלות) ומטגנים את הסופגניות כ-2 דקות מכל צד להזהבה. מוציאים על נייר סופג ומקררים לטמפרטורת החדר.
  4. מכינים את התחתית: מחממים תנור ל-190 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
  5. קורצים מבצק העלים עיגול בקוטר 22 ס”מ, מעבירים לתבנית ואופים כחצי שעה להשחמה יפה.
  6. מכינים את הקרם: מקציפים בקערת מיקסר עם וו בלון את כל המרכיבים לקרם יציב.
  7. מכינים את הקרמל: מבשלים את הסוכר והמים על להבה נמוכה עד שנוצר קרמל בצבע ענברי.
  8. טובלים את הסופגניות בקרמל ומניחים עם צד הקרמל כלפיי מטה על נייר אפייה. ממתינים 10 דקות להתקשות.
  9. מרכיבים את הקינוח: ממלאים את הסופגניות בקרם המסקרפונה. מניחים את בצק העלים על צלחת הגשה,
  10. מזלפים מקרם המסקרפונה על כל תחתית בצק העלים ומסדרים את הסופגניות מעל הקרם. מזלפים שוב מהקרם ביד חופשית ומניחים מעל סופגניה נוספת.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגת סנט אונורה חגיגית עם סופגניות במקום פחזניות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות