-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 973.6 קק״ל 9736.2 קק״לפחמימות 83.1 גרם 830.7 גרםשומן 62.8 גרם 628.5 גרםנתרן 218.1 מ״ג 2181.0 מ״גחלבון 12.3 גרם 122.9 גרםסיבים תזונתיים 2.3 גרם 22.8 גרםשומן רווי 30.7 גרם 306.5 גרםכולסטרול 144.9 מ״ג 1449.2 מ״גסידן 115.2 מ״ג 1151.8 מ״גברזל 1.6 מ״ג 16.1 מ״גאשלגן 283.6 מ״ג 2835.7 מ״גאבץ 0.8 מ״ג 8.2 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 30 דק׳כולל שעה ו-30 דק׳
-
קלוריות974
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 973.6 קק״ל 9736.2 קק״לפחמימות 83.1 גרם 830.7 גרםשומן 62.8 גרם 628.5 גרםנתרן 218.1 מ״ג 2181.0 מ״גחלבון 12.3 גרם 122.9 גרםסיבים תזונתיים 2.3 גרם 22.8 גרםשומן רווי 30.7 גרם 306.5 גרםכולסטרול 144.9 מ״ג 1449.2 מ״גסידן 115.2 מ״ג 1151.8 מ״גברזל 1.6 מ״ג 16.1 מ״גאשלגן 283.6 מ״ג 2835.7 מ״גאבץ 0.8 מ״ג 8.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל שעה ו-30 דק׳ | קלוריות 974 | כמות מנות 10 |
---|
מצרכים
מצרכים
בסיס
-
3 חבילות עוגיות חמאה
-
50 גרם חמאה
-
2 כוסות קפה נמס
קרם
-
2 חבילות אינסטנט פודינג בטעם וניל
-
3מיכלים או 750 מ"ל שמנת להקצפה יטבתה 38%
-
2כוסות או 480 מ"ל חלב 3%
-
150 גרם גבינת בורסאן בטעם טבעי
-
1 כף אבקת סוכר
ציפוי
-
200 גרם שוקולד מריר
-
1 כף אבקת סוכר
אופן הכנה
- מרסקים חבילה אחת של עוגיות החמאה בעזרת מעבד מזון.
- ממיסים את החמאה במיקרוגל ומערבבים עם פירורי העוגיות. משטחים את התערובת בתחתית התבנית ומהדקים היטב עם הידיים. מעבירים לקירור.
- בקערת מיקסר עם וו בלון שמים את כל רכיבי הקרם. טורפים עד שנוצר קרם סמיך.
- שמים 1/4 מהקרם מעל התחתית ומשטחים בעזרת מרית.
- טובלים את עוגיות החמאה בנס קפה ומסדרים שכבה מעל הקרם.
- חוזרים על הפעולה פעמיים נוספות: שכבת קרם ומעליה שכבת עוגיות טבולות בנס קפה, ושוב שכבת קרם ושכבת עוגיות. מסיימים בשכבת קרם אחרונה ומכניסים למקפיא ל-60 דקות.
- מכינים את הציפוי: שמים את כל רכיבי הציפוי בקערה שמתאימה למיקרוגל, מחממים 2 דקות ומערבבים היטב. מצננים מעט.
- יוצקים את הציפוי על העוגה ומזיזים את התבנית מצד לצד כך שהציפוי יגיע לכל הפינות ויצפה יפה את פני העוגה. מקשטים בפירות יער או בשוקולד מגורר ומגישים.
אופן הכנה
- מרסקים חבילה אחת של עוגיות החמאה בעזרת מעבד מזון.
- ממיסים את החמאה במיקרוגל ומערבבים עם פירורי העוגיות. משטחים את התערובת בתחתית התבנית ומהדקים היטב עם הידיים. מעבירים לקירור.
- בקערת מיקסר עם וו בלון שמים את כל רכיבי הקרם. טורפים עד שנוצר קרם סמיך.
- שמים 1/4 מהקרם מעל התחתית ומשטחים בעזרת מרית.
- טובלים את עוגיות החמאה בנס קפה ומסדרים שכבה מעל הקרם.
- חוזרים על הפעולה פעמיים נוספות: שכבת קרם ומעליה שכבת עוגיות טבולות בנס קפה, ושוב שכבת קרם ושכבת עוגיות. מסיימים בשכבת קרם אחרונה ומכניסים למקפיא ל-60 דקות.
- מכינים את הציפוי: שמים את כל רכיבי הציפוי בקערה שמתאימה למיקרוגל, מחממים 2 דקות ומערבבים היטב. מצננים מעט.
- יוצקים את הציפוי על העוגה ומזיזים את התבנית מצד לצד כך שהציפוי יגיע לכל הפינות ויצפה יפה את פני העוגה. מקשטים בפירות יער או בשוקולד מגורר ומגישים.
הערות
- אפשרות אחרת לסידור העוגה: יוצרים תחתית מפירורי העוגיות, מסדרים את העוגיות הטבולות בקפה סביב לתבנית כך שצידן השטוח פונה החוצה, שמים את כל הקרם בבת אחת, משטחים ומעל שמים את הציפוי
הערות
- אפשרות אחרת לסידור העוגה: יוצרים תחתית מפירורי העוגיות, מסדרים את העוגיות הטבולות בקפה סביב לתבנית כך שצידן השטוח פונה החוצה, שמים את כל הקרם בבת אחת, משטחים ומעל שמים את הציפוי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות