![עוף ברוטב טריאקי 6](https://d3o5sihylz93ps.cloudfront.net/wp-content/uploads/2019/02/19190049/%D7%A4%D7%95%D7%93%D7%99-%D7%A7%D7%A0%D7%95%D7%A8-11-%D7%91%D7%9E%D7%90%D7%9927928.jpg)
עוף ברוטב טריאקי ותפוזים עם ירקות שורש
נכון שיש המון מתכונים של עוף ברוטב טריאקי, אבל מבטיחים לכם שזאת המנה הכי טעימה שאכלתם! עוף בתנור ברוטב טריאקי ותפוזים עם בטטות וירקות שורש
נכון שיש המון מתכונים של עוף ברוטב טריאקי, אבל מבטיחים לכם שזאת המנה הכי טעימה שאכלתם! עוף בתנור ברוטב טריאקי ותפוזים עם בטטות וירקות שורש
- נעמה פלד
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 338.0 קק״ל 3380.3 קק״לפחמימות 209.9 גרם 2099.5 גרםסוכר 201.1 גרם 2011.5 גרםשומן 189.2 גרם 1892.3 גרםנתרן 587.6 מ״ג 5876.2 מ״גחלבון 185.8 גרם 1857.6 גרםסיבים תזונתיים 184.4 גרם 1844.0 גרםשומן רווי 184.7 גרם 1846.7 גרםכולסטרול 184.0 מ״ג 1839.6 מ״גסידן 186.9 מ״ג 1868.9 מ״גברזל 184.0 מ״ג 1840.4 מ״גאשלגן 204.2 מ״ג 2041.7 מ״גאבץ 184.0 מ״ג 1839.7 מ״גסגור
-
מרכיבים15
-
הכנה 25 דק׳כולל 10 שעות ו-5 דק׳
-
קלוריות338
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 338.0 קק״ל 3380.3 קק״לפחמימות 209.9 גרם 2099.5 גרםסוכר 201.1 גרם 2011.5 גרםשומן 189.2 גרם 1892.3 גרםנתרן 587.6 מ״ג 5876.2 מ״גחלבון 185.8 גרם 1857.6 גרםסיבים תזונתיים 184.4 גרם 1844.0 גרםשומן רווי 184.7 גרם 1846.7 גרםכולסטרול 184.0 מ״ג 1839.6 מ״גסידן 186.9 מ״ג 1868.9 מ״גברזל 184.0 מ״ג 1840.4 מ״גאשלגן 204.2 מ״ג 2041.7 מ״גאבץ 184.0 מ״ג 1839.7 מ״גסגור
מרכיבים 15 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל 10 שעות ו-5 דק׳ | קלוריות 338 | כמות מנות 10 |
---|
מצרכים
מצרכים
![plus](https://foody.co.il/app/themes/Foody/resources/images/icons/plus.png)
![minus](https://foody.co.il/app/themes/Foody/resources/images/icons/minus.png)
רוטב
-
1 כוס רוטב טריאקי קנור
-
2 כפות דבש
-
1 כף רוטב סויה קלאסי קנור
-
5 כפות שמן זית
-
ענפים
-
2 כוסות מיץ תפוזים
-
1 כף פפריקה מתוקה
-
3 שיני שוםכתושות
-
1 כפית פלפל שחור גרוס
![](https://foody-media.s3.eu-west-1.amazonaws.com/w_images/loader.gif)
אופן הכנה
- מערבבים בקערה את כל חומרי הרוטב ומשרים בה את העוף למשך שעה ועד לילה שלם, על מנת שהטעמים יספגו.
צילום: גיל אבירם - קולפים את הבטטות, שורשי הפטרוזיליה והסלרי וחותכים לקוביות.
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
- מניחים את קוביות הבטטות והשורשים, רבעי הבצלים וחצאי השום בתבנית משומנת.
צילום: גיל אבירם - מניחים מעל את השוקיים המצופות ברוטב ולאחר מכן שופכים את יתרת הרוטב על הירקות. מוודאים שהכל מצופה ברוטב.
מניחים מעל את השוקיים המצופות ברוטב. צילום: גיל אבירם שופכים את יתרת הרוטב על הירקות. צילום: גיל אבירם - מכסים את התבנית בנייר כסף ואופים בתנור במשך שעה.
- לאחר שעה מורידים את נייר הכסף וממשיכים לאפות עוד 40 דקות, עד אשר העוף והירקות משחימים.
- להגשה מקשטים במעט עלי תימין טריים.
צילום: גיל אבירם ארוחה משפתית מזינה ומשביעה! צילום: גיל אבירם
אופן הכנה
- מערבבים בקערה את כל חומרי הרוטב ומשרים בה את העוף למשך שעה ועד לילה שלם, על מנת שהטעמים יספגו.
- קולפים את הבטטות, שורשי הפטרוזיליה והסלרי וחותכים לקוביות.
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
- מניחים את קוביות הבטטות והשורשים, רבעי הבצלים וחצאי השום בתבנית משומנת.
- מניחים מעל את השוקיים המצופות ברוטב ולאחר מכן שופכים את יתרת הרוטב על הירקות. מוודאים שהכל מצופה ברוטב.
- מכסים את התבנית בנייר כסף ואופים בתנור במשך שעה.
- לאחר שעה מורידים את נייר הכסף וממשיכים לאפות עוד 40 דקות, עד אשר העוף והירקות משחימים.
- להגשה מקשטים במעט עלי תימין טריים.
בשיתוף עם קנור
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
![עוף ברוטב טריאקי ותפוזים עם ירקות שורש](https://d3o5sihylz93ps.cloudfront.net/wp-content/uploads/2019/02/19190049/%D7%A4%D7%95%D7%93%D7%99-%D7%A7%D7%A0%D7%95%D7%A8-11-%D7%91%D7%9E%D7%90%D7%9927928.jpg)
הכנתם את המתכון?
כן