עוף בשזיפים בקלי קלות

מנת עוף בשזיפים שכל המשפחה תאהב, בעיקר בזכות רוטב השזיפים, שעושה אותה קצת מתוקה וקצת חמוצה ובעיקר מאוד טעימה. מתכון מנצח לארוחה משפחתית
מנת עוף בשזיפים שכל המשפחה תאהב, בעיקר בזכות רוטב השזיפים, שעושה אותה קצת מתוקה וקצת חמוצה ובעיקר מאוד טעימה. מתכון מנצח לארוחה משפחתית
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    564
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 563.6 קק״ל 3381.6 קק״ל
    פחמימות 82.0 גרם 492.3 גרם
    שומן 6.4 גרם 38.5 גרם
    נתרן 258.6 מ״ג 1551.4 מ״ג
    חלבון 39.2 גרם 235.1 גרם
    סיבים תזונתיים 1.8 גרם 11.0 גרם
    שומן רווי 1.6 גרם 9.6 גרם
    כולסטרול 128.7 מ״ג 771.9 מ״ג
    סידן 37.7 מ״ג 226.4 מ״ג
    ברזל 2.1 מ״ג 12.8 מ״ג
    אשלגן 593.8 מ״ג 3562.6 מ״ג
    אבץ 3.1 מ״ג 18.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    564
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 563.6 קק״ל 3381.6 קק״ל
    פחמימות 82.0 גרם 492.3 גרם
    שומן 6.4 גרם 38.5 גרם
    נתרן 258.6 מ״ג 1551.4 מ״ג
    חלבון 39.2 גרם 235.1 גרם
    סיבים תזונתיים 1.8 גרם 11.0 גרם
    שומן רווי 1.6 גרם 9.6 גרם
    כולסטרול 128.7 מ״ג 771.9 מ״ג
    סידן 37.7 מ״ג 226.4 מ״ג
    ברזל 2.1 מ״ג 12.8 מ״ג
    אשלגן 593.8 מ״ג 3562.6 מ״ג
    אבץ 3.1 מ״ג 18.5 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-190 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
  2. חותכים את הבצלים לרבעים ואת ראש השום לחצי (אין צורך לקלוף את השום).
  3. מערבבים בקערה קטנה רוטב שזיפים, סויה ופלפל שחור.
  4. מושחים את חלקי העוף במשרה השזיפים והסויה ומניחים בתבנית.
  5. מפזרים מסביב את הבצלים, תפוחי האדמה, השום והשזיפים ואופים בתנור החם 40 דקות או עד שהעוף זהוב.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוף בשזיפים בקלי קלות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות