< רקע נינג'ה

עוף שלם צלוי

עוף כזה עוד לא אכלתם! עוף שלם צלוי, זהוב וקריספי מחוץ, רך ועסיסי מבפנים, והכי מדהים? מוכן תוך 40 דקות עם שיטת הכנה שמותירה אותו מושלם ממש. תתכוננו להתמכר
עוף כזה עוד לא אכלתם! עוף שלם צלוי, זהוב וקריספי מחוץ, רך ועסיסי מבפנים, והכי מדהים? מוכן תוך 40 דקות עם שיטת הכנה שמותירה אותו מושלם ממש. תתכוננו להתמכר
  • Ninja
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    188
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 188.4 קק״ל 753.6 קק״ל
    פחמימות 29.8 גרם 119.4 גרם
    שומן 7.9 גרם 31.6 גרם
    נתרן 3994.7 מ״ג 15978.8 מ״ג
    חלבון 1.6 גרם 6.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.9 גרם 3.8 גרם
    שומן רווי 1.1 גרם 4.3 גרם
    כולסטרול 0.3 מ״ג 1.3 מ״ג
    סידן 32.6 מ״ג 130.3 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 2.7 מ״ג
    אשלגן 196.5 מ״ג 786.2 מ״ג
    אבץ 1.2 מ״ג 5.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    188
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 188.4 קק״ל 753.6 קק״ל
    פחמימות 29.8 גרם 119.4 גרם
    שומן 7.9 גרם 31.6 גרם
    נתרן 3994.7 מ״ג 15978.8 מ״ג
    חלבון 1.6 גרם 6.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.9 גרם 3.8 גרם
    שומן רווי 1.1 גרם 4.3 גרם
    כולסטרול 0.3 מ״ג 1.3 מ״ג
    סידן 32.6 מ״ג 130.3 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 2.7 מ״ג
    אשלגן 196.5 מ״ג 786.2 מ״ג
    אבץ 1.2 מ״ג 5.0 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

עוף

מילוי

ציפוי


אופן הכנה

  1. שמים את הסיר הקרמי במכשיר ויוצקים פנימה מים, מייפל ומיץ לימון. מוסיפים רוזמרין ומלח. מערבבים עם כף עץ.
  2. חותכים את הלימון וממלאים את פנים העוף בחצאי הלימון, ברוזמרין, טימין וראש שום חתוך לחצי.
  3. מניחים פנימה את סלסלת cook and crisp ובתוכה שמים את העוף השלם כשהצד של החזה כלפי מעלה.
  4. סוגרים עם מכסה סיר הלחץ ובוחרים במצב סיר לחץ. מכוונים את העוצמה לגבוהה ומפעילים ל-22 דקות. חשוב לוודא שהשסתום העליון במצב Seal.
  5. בתום הבישול המכשיר יעבור למצב שמירת חום. ממתינים במצב הזה למשך 5 דקות ואז משחררים את השסתום העליון כדי שכל האדים שהצטברו יצאו החוצה.
  6. מכינים את הציפוי: מערבבים בקערה קטנה שמן זית, אבקת שום, פפריקה ומייפל.
  7. מברישים את העוף בנדיבות בציפוי ומפזרים מלח גס ופלפל שחור.
  8. סוגרים עם מכסה ההשחמה ומעבירים למצב ‘טיגון באויר החם’.
  9. מכוונים את הטמפרטורה ל-200 מעלות במשך 15 דקות ולוחצים על התחל.
  10. מוציאים את העוף ומתענגים.
  11. הצעת הגשה: מוציאים את בשר העוף וחותכים לרצועות דקות או מפרידים למעין שערות עם מזלג כך שתווצר כמות של כ-3 כוסות. מכינים רוטב מ-1/2 כוס רוטב ברביקיו, 3 כפות סויה, 1 כפית שמן שומשום, 1 כף דבש, מלח ופלפל ומביאים את מצרכי הרוטב לרתיחה. מוסיפים את העוף, מערבבים במשך 5 דקות ומתקבל עוף מפורק ברוטב ברביקיו שמגישים מעל אורז או בתוך לחמנייה עם ירקות.

לאתר המוצרים של NINJA  היכנסו ל- > https://sarig.com/ninja

הערות

  • אם נותר מקום לצידי העוף אפשר להוסיף ראשי שום חתוכים לחצי או חצאי תפוחי אדמה
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוף שלם צלוי

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (9)

Avatar

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

תגיות