שניצל אסייתי בציפוי פאנקו

שניצל כזה לא אכלתם! הטריק של אפונת הווסאבי במעטפת של השניצל הולכת להפתיע אתכם ברמות. מתכון משודרג לקלאסיקה שכולנו אוהבים
שניצל כזה לא אכלתם! הטריק של אפונת הווסאבי במעטפת של השניצל הולכת להפתיע אתכם ברמות. מתכון משודרג לקלאסיקה שכולנו אוהבים
  • איתי אדרי
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 3]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    862
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 862.4 קק״ל 2587.3 קק״ל
    פחמימות 89.0 גרם 267.0 גרם
    שומן 23.0 גרם 69.1 גרם
    נתרן 662.6 מ״ג 1987.9 מ״ג
    חלבון 58.8 גרם 176.3 גרם
    סיבים תזונתיים 2.5 גרם 7.4 גרם
    שומן רווי 4.7 גרם 14.2 גרם
    כולסטרול 297.8 מ״ג 893.5 מ״ג
    סידן 38.5 מ״ג 115.6 מ״ג
    ברזל 1.7 מ״ג 5.2 מ״ג
    אשלגן 680.6 מ״ג 2041.8 מ״ג
    אבץ 2.0 מ״ג 6.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    862
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 862.4 קק״ל 2587.3 קק״ל
    פחמימות 89.0 גרם 267.0 גרם
    שומן 23.0 גרם 69.1 גרם
    נתרן 662.6 מ״ג 1987.9 מ״ג
    חלבון 58.8 גרם 176.3 גרם
    סיבים תזונתיים 2.5 גרם 7.4 גרם
    שומן רווי 4.7 גרם 14.2 גרם
    כולסטרול 297.8 מ״ג 893.5 מ״ג
    סידן 38.5 מ״ג 115.6 מ״ג
    ברזל 1.7 מ״ג 5.2 מ״ג
    אשלגן 680.6 מ״ג 2041.8 מ״ג
    אבץ 2.0 מ״ג 6.0 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
2 דירגו [ציון 3]

מצרכים

מצרכים


plus minus

רוטב


אופן הכנה

  1. מקמחים את פילה העוף.
  2. בקערה נפרדת מערבבים את הביצים ורוטב הסויה.
  3. טוחנים את אפונת הוואסבי ומערבבים עם פירורי הפנקו.
  4. מעבירים את פילה העוף המקומח לקערת הביצים והסויה, מוציאים וטובלים בקערת הפנקו עם אפונת הווסאבי.
  5. מטגנים את השניצלים עד להזהבה בשמן עמוק.
  6. מערבבים את מרכיבי הרוטב ומגישים לצד השניצלים.
שניצל אסייתי בציפוי פאנקו1
שניצל אסייתי בציפוי פאנקו. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: נעמה רן
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות