רכז תמרהינדי

שניצל אסייתי בציפוי פאנקו2

שניצל אסייתי בציפוי פאנקו

שניצל כזה לא אכלתם! הטריק של אפונת הווסאבי במעטפת של השניצל הולכת להפתיע אתכם ברמות. מתכון משודרג לקלאסיקה שכולנו אוהבים
ערובות תפוחי אדמה עם בשר1

ממולא קצת אחר: ארובות תפוחי אדמה עם בשר ברוטב תמרהינדי

עזבו את הפלפלים ואת עלי הגפן - ממולאים כאלה לא ראיתם מעולם! ארובות תפוחי אדמה ממולאות בבשר ורוטב תמרהינדי נהדר
מוקפץ משגע עם חתיכות בקר דקיקות וירקות I צילום: שי נייבורג, סטיילינג: נעמה רן
0:43

ניחוחות תאילנד בבית: איך רוטב הויסטיר ישדרג לכם את המנה?

כך תכינו בקלות מוקפץ משגע עם חתיכות בקר דקיקות וירקות, בלא יותר מ-10 דקות עבודה, בשילוב רוטב הויסטיר שכדאי לכם להכיר
דג בריבת בצל חריפה סאטני גאורגי

דג בריבת בצל פיקנטית או בגאורגית: דג סאטני

מתכון גאורגי לנתחי דג לבן בתנור שמגישים על צלחת מלאה בריבת בצל חריפה ומלאה בטעמים. מתכון שקל להכין ולהרשים איתו את האורחים
פאד תאי עוף
5:24

פאד תאי עוף וירקות של אושר אידלמן

אושר אידלמן מכין את מנת האטריות הכי מפורסמת בתאילנד, פאד תאי עם עוף. כבר לא צריך להזמין טייק אוואי, מכינים בקלות בבית ומרגישים בחו"ל
ביצה עלומה מטוגנת. צילום: שניר גוואטה
6:47

הברקה מתפצלחת: ביצה עלומה מטוגנת בציפוי שבבי בריק

מנה ראשונה מקורית ומרשימה - ביצה עלומה בציפוי שבבי בריק פריכים, ברוטב קרם קוקוס, תמהרינדי ומיץ ליים טרי ולמעלה בזיליקום תאילנדי, כוסברה, נענע ושאלוט קריספי
בצל ממולא. צילום: רון יוחננוב

ממולא ומעולה: בצל במילוי בשר

רון יוחננוב מכין מנה עשירה בטעמים של בצל ממולא בבשר ברוטב רימונים וסילאן ועוד הרבה דברים טובים, מנה כשרה לפסח שמתאימה למנה ראשונה או עיקרית
קטאייף במילוי בשר שפונדרה צלוי של מאיר אדוני
1:45

קטאייף במילוי בשר שפונדרה צלוי של מאיר אדוני

רוצים להמם את האורחים? מאיר אדוני מכין לכם מנת חג מיוחדת: קטאייף במילוי בשר שפונדרה רך ובתוספת מתקתקה של צימוקים ותפוחי עץ מיובשים
קציצות דגים עם צ׳אטני מנגו. צילום: תמרה אהרוני

קציצות דגים עם צ׳אטני מנגו

תמרה אהרוני מטיילת בעולם כבר מגיל צעיר מאוד, אבל דווקא הביקור בהודו לא זכור לה לטובה. זה לא מונע ממנה להכין קציצות דגים עם צ׳אטני מנגו בסגנון הודי
בשר מפורק 2
0:41

המשימה: בשר מפורק

כשתגישו את זה כולם יחשבו שטרחתם שעות, אבל בשר מפורק זאת למעשה מנה ממש קלה להכנה, שהכי כיף לאכול אותה עם ירוקים ואורז לבן בתוך באן אוורירי
פאד תאי

פאד תאי עוף וירקות של ישראל אהרוני

תמיד רציתם להכין פאד תאי בבית ולא ידעתם איך? בואו ללמוד מהטוב ביותר איך עושים את זה נכון. השף ישראל אהרוני מלמד כיצד להכין פאד תאי עוף וירקות
קציצות דגים במיץ גזר

קציצות דגים במיץ גזר

הילה אלפרט ומאיר אדוני מכינים קציצות שעדיין לא אכלתם: קציצות דגים במיץ גזר. קציצות מוסר ים עדינות ברוטב פיקנטי של מיץ גזר וג׳ינג׳ר
לעוד מתכונים
לעוד מתכונים