פילה דניס במעטפה בנוסח אסיאתי

ארוחת צהריים ב-10 דקות הכנה? כן בבקשה! מנה בריאה של פילה דניס במעטפה עם רוטב אסיאתי טעים ביותר. קצת אורז לבן ליד ואתם מסודרים
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    25 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    8

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. קוליפם ומגררים את הג’ינג’ר על מיקרופליין.
  3. מפרידים את עלי הכוסברה מהגבעולים - מהגבעולים נפטרים ושומרים בצד את העלים.
  4. מערבבים בקערית את שמן הזית, שמן השומשום, רוטב הטריאקי, רוטב הצ’ילי, רוטב הסויה והג’ינג’ר.
  5. מושחים היטב את הדג מכל הצדדים בתערובת ומניחים עם העור כלפי מטה במרכז נייר אפייה משומן קלות. יוצקים מעל את שאריות המשרה.

    מושכים את הדג ברוטב ומעטרים בעלי כוסברה. צילום: אפיק גבאי
    מושכים את הדג ברוטב ומעטרים בעלי כוסברה. צילום: אפיק גבאי

  6. מניחים על כל פילה כמה עלי כוסברה וסוגרים את הנייר למעטפה מרווחת. אפשר להדק אותה בעזרת מהדק או לקפל את קצה הנייר מתחת לדג.

    מקפלים את הנייר לצורת מעטפה. צילום: אפיק גבאי
    מקפלים את הנייר לצורת מעטפה. צילום: אפיק גבאי

  7. מניחים את המעטפות על תבנית אפייה ואופים בין 10 ל-15 דקות.
  8. מוציאים מהתנור, פותחים בזהירות את המעטפות ומגישים. אפשר להגיש ישר על נייר האפייה או להעביר לצלחת הגשה.

צילום: אפיק גבאי

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 2 מנות
קלוריות 639.6 קק״ל 1279.3 קק״ל
פחמימות 10.4 גרם 20.9 גרם
שומן 28.5 גרם 56.9 גרם
נתרן 1848.0 מ״ג 3696.0 מ״ג
חלבון 86.3 גרם 172.6 גרם
סיבים תזונתיים 0.3 גרם 0.7 גרם
שומן רווי 6.5 גרם 12.9 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 40.8 מ״ג 81.5 מ״ג
ברזל 2.4 מ״ג 4.8 מ״ג
אשלגן 1613.5 מ״ג 3227.0 מ״ג
אבץ 3.5 מ״ג 6.9 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody