פיצה פטריות הכי טעימה בעולם

פיצה פטריות שמפיניון ממולאות בגבינת מוצרלה, רוטב עגבניות נפוליטנה ועלי בזיליקום טריים. 10 דקות עבודה ויש לכם תבנית משגעת לארוחת ערב שכל המשפחה תזלול
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    9

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  2. משמנים תבנית בשמן זית וזורים מעט מלח גס. מברישים את הפטריות בשמן זית ומסדרים אותן בתבנית.
  3. בעזרת כפית ממלאים כל פטרייה ב-2 כפיות רוטב נפוליטנה.
  4. מעל כל פטריה מפזרים גבינת מוצרלה ומקשטים במה שאוהבים- טבעות זיתים, תירס, בצל סגול, גמבה חתוכה, גבינה מלוחה, עגבניות שרי צבעוניות, צ’ילי ואפילו אננס.
  5. אופים בערך 20 דקות או עד שהגבינה נמסה ומזהיבה מעט מעל.
  6. מתבלים בפלפל שחור גרוס טרי ומקשטים בעלי בזיליקום טריים קצוצים.

    פיצה פטריות
    צילום: נמרוד סונדרס

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 238.8 קק״ל 955.2 קק״ל
פחמימות 12.8 גרם 51.3 גרם
סוכר 10.3 גרם 41.2 גרם
שומן 16.6 גרם 66.4 גרם
נתרן 1180.4 מ״ג 4721.7 מ״ג
חלבון 12.0 גרם 47.9 גרם
סיבים תזונתיים 2.0 גרם 8.1 גרם
שומן רווי 8.7 גרם 34.6 גרם
כולסטרול 18.7 מ״ג 74.9 מ״ג
סידן 178.7 מ״ג 714.7 מ״ג
ברזל 2.8 מ״ג 11.3 מ״ג
אשלגן 377.3 מ״ג 1509.1 מ״ג
אבץ 2.6 מ״ג 10.5 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

הצג עוד

תגובות (12)

Avatar

      Avatar
      Foody Foody

      תודה רבה!

    Avatar
    רעות

    תשמעו זה רעיון אדיר! הכריחו אותי לעמוד להכין עוד נגלה

      Avatar
      Foody Foody

      איזה כיף! כל הכבוד (:

    Avatar
    יוסי זוהר

    אצלי הילדים אוהבים פיצה ובטח עם שילוב של פטריות ועוד יותרנשזה בתוך הפטריה עצמה נראה אש

      Avatar
      Foody Foody

      איזה כיף! תודה רבה(:

הצג עוד