פיצה צ’יזי קראסט עם אצבעות מוצרלה בדיוק כמו בפיצרייה!
אתם לא מאמינים איזה מתכון יש לנו בשבילכם! פיצה צ'יזי קראסט, עם הפתעה סודית בקצוות של כדורי בצק במילוי גבינה נמתחת ונוזלית. זה לא רק נראה מושלם, אלא גם טעים בטירוף!
אתם לא מאמינים איזה מתכון יש לנו בשבילכם! פיצה צ'יזי קראסט, עם הפתעה סודית בקצוות של כדורי בצק במילוי גבינה נמתחת ונוזלית. זה לא רק נראה מושלם, אלא גם טעים בטירוף!
- מלי זיידמן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 5575.5 קק״ל 5575.5 קק״לפחמימות 570.9 גרם 570.9 גרםשומן 299.3 גרם 299.3 גרםנתרן 9584.9 מ״ג 9584.9 מ״גחלבון 147.2 גרם 147.2 גרםסיבים תזונתיים 34.7 גרם 34.7 גרםשומן רווי 67.4 גרם 67.4 גרםכולסטרול 147.5 מ״ג 147.5 מ״גסידן 1746.4 מ״ג 1746.4 מ״גברזל 17.0 מ״ג 17.0 מ״גאשלגן 2927.7 מ״ג 2927.7 מ״גאבץ 12.9 מ״ג 12.9 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 35 דק׳כולל שעה ו-35 דק׳
-
קלוריות5576
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 5575.5 קק״ל 5575.5 קק״לפחמימות 570.9 גרם 570.9 גרםשומן 299.3 גרם 299.3 גרםנתרן 9584.9 מ״ג 9584.9 מ״גחלבון 147.2 גרם 147.2 גרםסיבים תזונתיים 34.7 גרם 34.7 גרםשומן רווי 67.4 גרם 67.4 גרםכולסטרול 147.5 מ״ג 147.5 מ״גסידן 1746.4 מ״ג 1746.4 מ״גברזל 17.0 מ״ג 17.0 מ״גאשלגן 2927.7 מ״ג 2927.7 מ״גאבץ 12.9 מ״ג 12.9 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 13 | זמן הכנה 35 דק׳ | זמן כולל שעה ו-35 דק׳ | קלוריות 5576 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
בצק
רוטב
-
1 קופסת שימורים עגבניות מרוסקותשל מוטי
-
1 כף שמן זית
-
2 כפיות אורגנו יבש
-
1/2 כפית מלח דק
פיזור
-
250 גרם גבינת מוצרלהמגוררת
אופן הכנה
- מכניסים לבלנדר נינג’ה את השמרים, המים והסוכר וממתינים במשך 5 דקות מבלי להפעיל.
- מתקינים את להב לישת הבצק, מוסיפים את הקמח, שמן הזית והמלח ומפעילים על תוכנית DOUGH.
- מוציאים את הבצק, מעבדים בידיים במשך 2 דקות לצורת כדור.
- מתפיחים את הבצק בקערה מכוסה בניילון נצמד במשך 45 דקות.
- בינתיים מכינים את הרוטב: מכניסים את כל מרכיבי הרוטב לבלנדר עם להב קיצוץ ומפעילים על תוכנית SMOOTHIE.
- מחממים את התנור לחום של 220 מעלות.
- מחלקים את הבצק לשני חלקים ביחס של 2/3 ו-1/3.
- מהבצק הגדול יוצרים עיגול בצק ופורסים במרכז התבנית הגדולה של התנור.
- מחלקים את יתרת הבצק הקטנה ל-26 חתיכות ומשטחים כל חתיכה לעיגול קטן.
- חותכים כל מקל מוצרלה ל-4, מסדרים את המקלות על כל חתיכת בצק קטנה וסוגרים את הבצק מעל.
- מורחים את הרוטב על עיגול הבצק הגדול ומפזרים מעליו את הגבינה המגוררת.
- שמים תוספות שאוהבים: חתיכות אננס, פרוסות פלפל חריף, זיתים שחורים, פטריות חתוכות, אנשובי, עגבניות שרי צבעוניות, אורגנו.
- מסדרים את כדורי הבצק הממולאים מסביב לעיגול הפיצה.
- אופים את הפיצה בתנור במשך 15 דקות.
- מכינים את הרוטב להגשה: מרסקים במעבד המזון את העגבניות הטריות עם המלח, מעבירים לקערת הגשה.
- מגישים את הפיצה עם הרוטב בצד, לטבילת הצ’יזי קראסט.
אופן הכנה
- מכניסים לבלנדר נינג’ה את השמרים, המים והסוכר וממתינים במשך 5 דקות מבלי להפעיל.
- מתקינים את להב לישת הבצק, מוסיפים את הקמח, שמן הזית והמלח ומפעילים על תוכנית DOUGH.
- מוציאים את הבצק, מעבדים בידיים במשך 2 דקות לצורת כדור.
- מתפיחים את הבצק בקערה מכוסה בניילון נצמד במשך 45 דקות.
- בינתיים מכינים את הרוטב: מכניסים את כל מרכיבי הרוטב לבלנדר עם להב קיצוץ ומפעילים על תוכנית SMOOTHIE.
- מחממים את התנור לחום של 220 מעלות.
- מחלקים את הבצק לשני חלקים ביחס של 2/3 ו-1/3.
- מהבצק הגדול יוצרים עיגול בצק ופורסים במרכז התבנית הגדולה של התנור.
- מחלקים את יתרת הבצק הקטנה ל-26 חתיכות ומשטחים כל חתיכה לעיגול קטן.
- חותכים כל מקל מוצרלה ל-4, מסדרים את המקלות על כל חתיכת בצק קטנה וסוגרים את הבצק מעל.
- מורחים את הרוטב על עיגול הבצק הגדול ומפזרים מעליו את הגבינה המגוררת.
- שמים תוספות שאוהבים: חתיכות אננס, פרוסות פלפל חריף, זיתים שחורים, פטריות חתוכות, אנשובי, עגבניות שרי צבעוניות, אורגנו.
- מסדרים את כדורי הבצק הממולאים מסביב לעיגול הפיצה.
- אופים את הפיצה בתנור במשך 15 דקות.
- מכינים את הרוטב להגשה: מרסקים במעבד המזון את העגבניות הטריות עם המלח, מעבירים לקערת הגשה.
- מגישים את הפיצה עם הרוטב בצד, לטבילת הצ’יזי קראסט.
הערות
- אם מסתבכים עם לחמניות הגבינה הקטנות בשולי הפיצה, אפשר פשוט לפרוס את כל הבצק על התבנית, לסדר את אצבעות המוצרלה בשולי הפיצה ולגלגל את שולי הבצק עליהן כך שיכסו אותן. זה לא פחות טעים, והרבה פחות עבודה.
הערות
- אם מסתבכים עם לחמניות הגבינה הקטנות בשולי הפיצה, אפשר פשוט לפרוס את כל הבצק על התבנית, לסדר את אצבעות המוצרלה בשולי הפיצה ולגלגל את שולי הבצק עליהן כך שיכסו אותן. זה לא פחות טעים, והרבה פחות עבודה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (4)
שלום רב, המתכונים שלכם מהממים ממש אבל יש בעיה אחת והיא שהכמויות שאתם רושמים פה לא מובנים, תרשמו כמויות כמו 2.5 כוסות קמח או כמו כוס שמח ולא 220 מ”ל כי יש אנשים כמוני שזה מסובך להם, סליחה ותודה
היי שרית, מקבלים את ההערה שלך. אנו משתדלים לציין כמעט בכל המתכונים שלנו את הכמויות גם בגרמים וגם בכוסות/כפות. כאן ספציפית אין כמות בכלי מדידה בכמה מצרכים, לכן אנו רושמים במיוחד בשבילך 🙂 5 כוסות (פחות 2 כפות) קמח לבן, כף וחצי שמרים יבשים, כוס וחמישית שמן זית. בהצלחה!
יצא מושלם! תודה על המתכון
באהבה!