< רקע נינג'ה

פיצה צ’יזי קראסט עם אצבעות מוצרלה בדיוק כמו בפיצרייה!

אתם לא מאמינים איזה מתכון יש לנו בשבילכם! פיצה צ'יזי קראסט, עם הפתעה סודית בקצוות של כדורי בצק במילוי גבינה נמתחת ונוזלית. זה לא רק נראה מושלם, אלא גם טעים בטירוף!
אתם לא מאמינים איזה מתכון יש לנו בשבילכם! פיצה צ'יזי קראסט, עם הפתעה סודית בקצוות של כדורי בצק במילוי גבינה נמתחת ונוזלית. זה לא רק נראה מושלם, אלא גם טעים בטירוף!
  • מלי זיידמן
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 35 דק׳
    כולל שעה ו-35 דק׳
  • קלוריות
    5576
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5575.5 קק״ל 5575.5 קק״ל
    פחמימות 570.9 גרם 570.9 גרם
    שומן 299.3 גרם 299.3 גרם
    נתרן 9584.9 מ״ג 9584.9 מ״ג
    חלבון 147.2 גרם 147.2 גרם
    סיבים תזונתיים 34.7 גרם 34.7 גרם
    שומן רווי 67.4 גרם 67.4 גרם
    כולסטרול 147.5 מ״ג 147.5 מ״ג
    סידן 1746.4 מ״ג 1746.4 מ״ג
    ברזל 17.0 מ״ג 17.0 מ״ג
    אשלגן 2927.7 מ״ג 2927.7 מ״ג
    אבץ 12.9 מ״ג 12.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 35 דק׳
    כולל שעה ו-35 דק׳
  • קלוריות
    5576
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5575.5 קק״ל 5575.5 קק״ל
    פחמימות 570.9 גרם 570.9 גרם
    שומן 299.3 גרם 299.3 גרם
    נתרן 9584.9 מ״ג 9584.9 מ״ג
    חלבון 147.2 גרם 147.2 גרם
    סיבים תזונתיים 34.7 גרם 34.7 גרם
    שומן רווי 67.4 גרם 67.4 גרם
    כולסטרול 147.5 מ״ג 147.5 מ״ג
    סידן 1746.4 מ״ג 1746.4 מ״ג
    ברזל 17.0 מ״ג 17.0 מ״ג
    אשלגן 2927.7 מ״ג 2927.7 מ״ג
    אבץ 12.9 מ״ג 12.9 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
4 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק

רוטב

פיזור

רוטב להגשה


אופן הכנה

  1. מכניסים לבלנדר נינג’ה את השמרים, המים והסוכר וממתינים במשך 5 דקות מבלי להפעיל.
  2. מתקינים את להב לישת הבצק, מוסיפים את הקמח, שמן הזית והמלח ומפעילים על תוכנית DOUGH.

    פיצה ציזי קראסט1
    מעבדים את הבצק בבלנדר. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג קולינרי: יעל מגן

  3. מוציאים את הבצק, מעבדים בידיים במשך 2 דקות לצורת כדור.
  4. מתפיחים את הבצק בקערה מכוסה בניילון נצמד במשך 45 דקות.
  5. בינתיים מכינים את הרוטב: מכניסים את כל מרכיבי הרוטב לבלנדר עם להב קיצוץ ומפעילים על תוכנית SMOOTHIE.
  6. מחממים את התנור לחום של 220 מעלות.
  7. מחלקים את הבצק לשני חלקים ביחס של 2/3 ו-1/3.
  8. מהבצק הגדול יוצרים עיגול בצק ופורסים במרכז התבנית הגדולה של התנור.
  9. מחלקים את יתרת הבצק הקטנה ל-26 חתיכות ומשטחים כל חתיכה לעיגול קטן.
  10. חותכים כל מקל מוצרלה ל-4, מסדרים את המקלות על כל חתיכת בצק קטנה וסוגרים את הבצק מעל.
  11. מורחים את הרוטב על עיגול הבצק הגדול ומפזרים מעליו את הגבינה המגוררת.

    פיצה ציזי קראסט5
    מורחים את הרוטב על בצק הפיצה. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג קולינרי: יעל מגן

  12. שמים תוספות שאוהבים: חתיכות אננס, פרוסות פלפל חריף, זיתים שחורים, פטריות חתוכות, אנשובי, עגבניות שרי צבעוניות, אורגנו.
  13. מסדרים את כדורי הבצק הממולאים מסביב לעיגול הפיצה.
  14. אופים את הפיצה בתנור במשך 15 דקות.
  15. מכינים את הרוטב להגשה: מרסקים במעבד המזון את העגבניות הטריות עם המלח, מעבירים לקערת הגשה.
  16. מגישים את הפיצה עם הרוטב בצד, לטבילת הצ’יזי קראסט.

    פיצה ציזי קראסט2
    פיצה ציזי קראסט עם גבינה נמתחת. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג קולינרי: יעל מגן

לאתר המוצרים של NINJA  היכנסו ל- > https://sarig.com/ninja

הערות

  • אם מסתבכים עם לחמניות הגבינה הקטנות בשולי הפיצה, אפשר פשוט לפרוס את כל הבצק על התבנית, לסדר את אצבעות המוצרלה בשולי הפיצה ולגלגל את שולי הבצק עליהן כך שיכסו אותן. זה לא פחות טעים, והרבה פחות עבודה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פיצה צ’יזי קראסט עם אצבעות מוצרלה בדיוק כמו בפיצרייה!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (4)

Avatar

    Avatar
    Sarit Rahimzada

    שלום רב, המתכונים שלכם מהממים ממש אבל יש בעיה אחת והיא שהכמויות שאתם רושמים פה לא מובנים, תרשמו כמויות כמו 2.5 כוסות קמח או כמו כוס שמח ולא 220 מ”ל כי יש אנשים כמוני שזה מסובך להם, סליחה ותודה

      Avatar
      מערכת Foody

      היי שרית, מקבלים את ההערה שלך. אנו משתדלים לציין כמעט בכל המתכונים שלנו את הכמויות גם בגרמים וגם בכוסות/כפות. כאן ספציפית אין כמות בכלי מדידה בכמה מצרכים, לכן אנו רושמים במיוחד בשבילך 🙂 5 כוסות (פחות 2 כפות) קמח לבן, כף וחצי שמרים יבשים, כוס וחמישית שמן זית. בהצלחה!

      Avatar
      מערכת Foody

      באהבה!

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות