פיצה שילדים הכי אוהבים!

הילדים רוצים רק פיצה? קבלו מתכון קל, טעים ופשוט פשוט שכל ילד יאהב. מוסיפים על הפיצה איזו תוספת שאוהבים ומכניסים לתנור. זהו!
  • תמרה אהרוני ועומר מילר
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    שעה ו-30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    17

מצרכים

בצק

רוטב עגבניות

אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 230 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
  2. מכינים את הבצק: מערבבים את חומרי הבצק במיקסר-קנווד עם וו לישה. בין 7-10 דקות לישה עד לקבלת בצק אחיד, גמיש ונוח לעבודה. אם הבצק דביק מדי, מוסיפים עוד מעט קמח.
  3. כשהבצק מוכן, מעבירים לקערה נקייה ומשומנת, מכסים בניילון נצמד ומגבת ומתפיחים כשעה או עד שמכפיל את נפחו.
  4. מכינים את הרוטב: מטגנים במחבת עם שמן זית את השום הכתוש במשך דקה, מוסיפים את רסק העגבניות של MUTI, פלפל, מלח, ומעט סוכר ומים ומבשלים במשך 10-15 דקות על אש נמוכה עד שהרוטב מצטמצם ונהיה סמיך יותר.
  5. מרדדים את הבצק לעלה שנראה כמו פיצה.
  6. מעבירים את הבצק המרודד לתוך התבנית עם נייר האפייה, מורחים את הרוטב על הבצק ומשאירים את השוליים (2 ס”מ בצק) נקיים.
  7. מפזרים מעל את פרוסות הגבינה ואת הזיתים (או כל תוספת אחרת שאוהבים), מזלפים על שולי הבצק מעט שמן זית ומכניסים לתנור לכ-12 דקות.

    פיצה שילדים אוהבים. צילום: שניר גואטה
    פיצה שילדים אוהבים. צילום: שניר גואטה

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 1 מנות
קלוריות 4179.3 קק״ל 4179.3 קק״ל
פחמימות 989.0 גרם 989.0 גרם
שומן 284.2 גרם 284.2 גרם
נתרן 11158.6 מ״ג 11158.6 מ״ג
חלבון 346.1 גרם 346.1 גרם
סיבים תזונתיים 232.3 גרם 232.3 גרם
שומן רווי 237.6 גרם 237.6 גרם
כולסטרול 232.0 מ״ג 232.0 מ״ג
סידן 260.3 מ״ג 260.3 מ״ג
ברזל 232.5 מ״ג 232.5 מ״ג
אשלגן 288.8 מ״ג 288.8 מ״ג
אבץ 232.1 מ״ג 232.1 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובה אחת

Avatar