-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 461.8 קק״ל 1847.1 קק״לפחמימות 77.7 גרם 311.0 גרםסוכר 18.9 גרם 75.6 גרםשומן 1.5 גרם 6.1 גרםנתרן 838.7 מ״ג 3354.9 מ״גחלבון 30.0 גרם 119.9 גרםסיבים תזונתיים 0.9 גרם 3.8 גרםשומן רווי 0.1 גרם 0.5 גרםכולסטרול 53.8 מ״ג 215.0 מ״גסידן 41.8 מ״ג 167.3 מ״גברזל 0.9 מ״ג 3.8 מ״גאשלגן 553.7 מ״ג 2214.8 מ״גאבץ 0.9 מ״ג 3.7 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 20 דק׳כולל שעה ו-20 דק׳
-
קלוריות462
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 461.8 קק״ל 1847.1 קק״לפחמימות 77.7 גרם 311.0 גרםסוכר 18.9 גרם 75.6 גרםשומן 1.5 גרם 6.1 גרםנתרן 838.7 מ״ג 3354.9 מ״גחלבון 30.0 גרם 119.9 גרםסיבים תזונתיים 0.9 גרם 3.8 גרםשומן רווי 0.1 גרם 0.5 גרםכולסטרול 53.8 מ״ג 215.0 מ״גסידן 41.8 מ״ג 167.3 מ״גברזל 0.9 מ״ג 3.8 מ״גאשלגן 553.7 מ״ג 2214.8 מ״גאבץ 0.9 מ״ג 3.7 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעה ו-20 דק׳ | קלוריות 462 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
500 גרם דג לבןחתןך לרצועות (דניס, מוסר, לברק)
-
1 כוס קמח לבן
-
1/2 כוס מי סודהקרים
-
1/2 כוס רוטב צ’ילי מתוק קנורלחצו על שם המצרך לרכישה
-
1 כפית אבקת אפייה
-
1/4 כפית מלח דקאו לפי הטעם
-
1 קורט פלפל שחור טחוןאו לפי הטעם
-
4 תפוחי אדמה בינוניים
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
- מקלפים את תפוחי האדמה, חותכים לרצועות דקות, מורחים בשמן זית, מפזרים מלח ומכניסים לתנור למשך 40 דקות
- מערבבים את הקמח, הסודה, הצ׳ילי המתוק, אבקת האפיה, המלח והפלפל עד שמתקבלת בלילה אחידה ללא גושים.
- מחממים את השמן בסיר טיגון, טובלים את רצועות הדג בבלילת הטמפורה ומטגנים עד שהטמפורה מזהיבה.
- מגישים את הדגים המטוגנים יחד עם הצ׳יפס האפוי ועם רוטב צ׳ילי מתוק של קנור ומיונז למי שאוהב. בתיאבון!
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
- מקלפים את תפוחי האדמה, חותכים לרצועות דקות, מורחים בשמן זית, מפזרים מלח ומכניסים לתנור למשך 40 דקות
- מערבבים את הקמח, הסודה, הצ׳ילי המתוק, אבקת האפיה, המלח והפלפל עד שמתקבלת בלילה אחידה ללא גושים.
- מחממים את השמן בסיר טיגון, טובלים את רצועות הדג בבלילת הטמפורה ומטגנים עד שהטמפורה מזהיבה.
- מגישים את הדגים המטוגנים יחד עם הצ׳יפס האפוי ועם רוטב צ׳ילי מתוק של קנור ומיונז למי שאוהב. בתיאבון!
קנור
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן