הלהיט החדש במטבח! פיש רול משוגע של רון יוחננוב
רון יוחננוב מגלגל לכם רול דגים בגריל לארוחה קלילה ומהירה להכנה! חתיכות טורטייה מגולגלות וממולאות בדג קצוץ על הסכין ומתובל בשום, פטרוזיליה וגרידת לימון
רון יוחננוב מגלגל לכם רול דגים בגריל לארוחה קלילה ומהירה להכנה! חתיכות טורטייה מגולגלות וממולאות בדג קצוץ על הסכין ומתובל בשום, פטרוזיליה וגרידת לימון
- רון יוחננוב
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 215.8 קק״ל 863.1 קק״לפחמימות 4.0 גרם 16.1 גרםשומן 11.3 גרם 45.4 גרםנתרן 470.4 מ״ג 1881.4 מ״גחלבון 23.7 גרם 94.8 גרםסיבים תזונתיים 1.1 גרם 4.4 גרםשומן רווי 1.5 גרם 6.1 גרםכולסטרול 53.8 מ״ג 215.0 מ״גסידן 61.4 מ״ג 245.8 מ״גברזל 2.3 מ״ג 9.4 מ״גאשלגן 676.6 מ״ג 2706.6 מ״גאבץ 0.9 מ״ג 3.4 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 15 דק׳כולל 25 דק׳
-
קלוריות216
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 215.8 קק״ל 863.1 קק״לפחמימות 4.0 גרם 16.1 גרםשומן 11.3 גרם 45.4 גרםנתרן 470.4 מ״ג 1881.4 מ״גחלבון 23.7 גרם 94.8 גרםסיבים תזונתיים 1.1 גרם 4.4 גרםשומן רווי 1.5 גרם 6.1 גרםכולסטרול 53.8 מ״ג 215.0 מ״גסידן 61.4 מ״ג 245.8 מ״גברזל 2.3 מ״ג 9.4 מ״גאשלגן 676.6 מ״ג 2706.6 מ״גאבץ 0.9 מ״ג 3.4 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 25 דק׳ | קלוריות 216 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
6 עלי טורטיות גדולות
-
500 גרם דג לבןפילה
-
4 שיני שוםקצוצות דק
-
1 צרור פטרוזיליהקצוצה דק, או כוסברה
-
1 קורט שבבי צ’ילי יבש
-
4 כפות שמן זית
-
1 כף קליפת לימון
-
1 קורט מלח דק
-
1 קורט פלפל שחור טחון
אופן הכנה
- חותכים את הטורטיות העגולות לריבועים.
- קוצצים את הפילה דג בעזרת סכין, דק, אבל לא ברמה של משחה.
- בקערה מערבבים את כל חומרי הגלם לקבב ולשים את התערובת היטב.
- מניחים על משטח העבודה את הטורטייה, ממלאים בקבב, מגלגלים ופורסים לעיגולים. בעזרת קיסם סוגרים כל פרוסה לאורך.
- מניחים את הרולים בתוך מכשיר הנינג’ה גריל, מפעילים באופציית של צלייה (ROAST) על 260 מעלות ל-10 דקות.
- מגישים חם לצד טחינה וסלט טרי.
אופן הכנה
- חותכים את הטורטיות העגולות לריבועים.
- קוצצים את הפילה דג בעזרת סכין, דק, אבל לא ברמה של משחה.
- בקערה מערבבים את כל חומרי הגלם לקבב ולשים את התערובת היטב.
- מניחים על משטח העבודה את הטורטייה, ממלאים בקבב, מגלגלים ופורסים לעיגולים. בעזרת קיסם סוגרים כל פרוסה לאורך.
- מניחים את הרולים בתוך מכשיר הנינג’ה גריל, מפעילים באופציית של צלייה (ROAST) על 260 מעלות ל-10 דקות.
- מגישים חם לצד טחינה וסלט טרי.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (9)
האם צליית בשריםנינג’ה גריל מפיקה טעם אופייני של על האש כמו בגריל פחמים או גז?
הבשר יוצא נהדר ועסיסי ללא ריחות ועשן בכל הבית (: