< רקע נינג'ה

הלהיט החדש במטבח! פיש רול משוגע של רון יוחננוב

רון יוחננוב מגלגל לכם רול דגים בגריל לארוחה קלילה ומהירה להכנה! חתיכות טורטייה מגולגלות וממולאות בדג קצוץ על הסכין ומתובל בשום, פטרוזיליה וגרידת לימון
רון יוחננוב מגלגל לכם רול דגים בגריל לארוחה קלילה ומהירה להכנה! חתיכות טורטייה מגולגלות וממולאות בדג קצוץ על הסכין ומתובל בשום, פטרוזיליה וגרידת לימון
  • רון יוחננוב
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    216
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 215.8 קק״ל 863.1 קק״ל
    פחמימות 4.0 גרם 16.1 גרם
    שומן 11.3 גרם 45.4 גרם
    נתרן 470.4 מ״ג 1881.4 מ״ג
    חלבון 23.7 גרם 94.8 גרם
    סיבים תזונתיים 1.2 גרם 5.0 גרם
    שומן רווי 1.5 גרם 6.1 גרם
    כולסטרול 53.8 מ״ג 215.0 מ״ג
    סידן 74.1 מ״ג 296.4 מ״ג
    ברזל 2.5 מ״ג 9.8 מ״ג
    אשלגן 704.7 מ״ג 2818.8 מ״ג
    אבץ 0.9 מ״ג 3.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    216
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 215.8 קק״ל 863.1 קק״ל
    פחמימות 4.0 גרם 16.1 גרם
    שומן 11.3 גרם 45.4 גרם
    נתרן 470.4 מ״ג 1881.4 מ״ג
    חלבון 23.7 גרם 94.8 גרם
    סיבים תזונתיים 1.2 גרם 5.0 גרם
    שומן רווי 1.5 גרם 6.1 גרם
    כולסטרול 53.8 מ״ג 215.0 מ״ג
    סידן 74.1 מ״ג 296.4 מ״ג
    ברזל 2.5 מ״ג 9.8 מ״ג
    אשלגן 704.7 מ״ג 2818.8 מ״ג
    אבץ 0.9 מ״ג 3.7 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
2 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. חותכים את הטורטיות העגולות לריבועים.
  2. קוצצים את הפילה דג בעזרת סכין, דק, אבל לא ברמה של משחה.
  3. בקערה מערבבים את כל חומרי הגלם לקבב ולשים את התערובת היטב.
  4. מניחים על משטח העבודה את הטורטייה, ממלאים בקבב, מגלגלים ופורסים לעיגולים. בעזרת קיסם סוגרים כל פרוסה לאורך.
  5. מניחים את הרולים בתוך מכשיר הנינג’ה גריל, מפעילים באופציית של צלייה (ROAST) על 260 מעלות ל-10 דקות.

    מפעילים באופציית של צלייה (ROAST) על 260 מעלות ל-10 דקות. צילום: רון יוחננוב
    מפעילים באופציית של צלייה (ROAST) על 260 מעלות ל-10 דקות. צילום: רון יוחננוב

  6. מגישים חם לצד טחינה וסלט טרי.

    מגישים חם לצד טחינה וסלט טרי. צילום: רון יוחננוב
    מגישים חם לצד טחינה וסלט טרי. צילום: רון יוחננוב

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הלהיט החדש במטבח! פיש רול משוגע של רון יוחננוב

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (9)

Avatar

    Avatar
    רוחמה רמות

    האם צליית בשריםנינג’ה גריל מפיקה טעם אופייני של על האש כמו בגריל פחמים או גז?

      Avatar
      Foody Foody

      הבשר יוצא נהדר ועסיסי ללא ריחות ועשן בכל הבית (:

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות