קציצות דג של אלון חייט ולובה קרסנובה “אלון דגים”

קציצות דג של אלון חייט ולובה קרסנובה מאלון דגים, יעלה ריחות נפלאים במטבח. קצת חריף והטריות של הים, אבל בעיקר ריח טעים וביתי
קציצות דג של אלון חייט ולובה קרסנובה מאלון דגים, יעלה ריחות נפלאים במטבח. קצת חריף והטריות של הים, אבל בעיקר ריח טעים וביתי
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    72
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 71.9 קק״ל 1077.8 קק״ל
    פחמימות 4.2 גרם 62.9 גרם
    שומן 1.1 גרם 17.2 גרם
    נתרן 321.5 מ״ג 4822.6 מ״ג
    חלבון 9.8 גרם 146.3 גרם
    סיבים תזונתיים 0.9 גרם 14.0 גרם
    שומן רווי 0.2 גרם 3.3 גרם
    כולסטרול 39.8 מ״ג 596.4 מ״ג
    סידן 17.6 מ״ג 263.9 מ״ג
    ברזל 0.8 מ״ג 11.7 מ״ג
    אשלגן 268.6 מ״ג 4029.3 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 4.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    72
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 71.9 קק״ל 1077.8 קק״ל
    פחמימות 4.2 גרם 62.9 גרם
    שומן 1.1 גרם 17.2 גרם
    נתרן 321.5 מ״ג 4822.6 מ״ג
    חלבון 9.8 גרם 146.3 גרם
    סיבים תזונתיים 0.9 גרם 14.0 גרם
    שומן רווי 0.2 גרם 3.3 גרם
    כולסטרול 39.8 מ״ג 596.4 מ״ג
    סידן 17.6 מ״ג 263.9 מ״ג
    ברזל 0.8 מ״ג 11.7 מ״ג
    אשלגן 268.6 מ״ג 4029.3 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 4.6 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

קציצות

רוטב


אופן הכנה

  1. מערבבים את מצרכים הקציצות, יוצרים קציצות בגודל כדור פינג-פונג.
  2. מכינים את הרוטב: מטגנים במחבת עם שמן את השום להזהבה, מוסיפים את התבלינים ולאחר מכן את הגמבה והפלפל.
  3. מכניסים את הקציצות לרוטב ומבשלים חצי שעה, לקראת הסוף מוסיפים כוסברה קצוצה מעל התבשיל ומכבים את האש.

    קציצות ברמונדי של אלון דגים. צילום: עמית טרפוצ'ניק
    קציצות דג של אלון דגים. צילום: עמית טרפוצ’ניק

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קציצות דג של אלון חייט ולובה קרסנובה  “אלון דגים”

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (9)

Avatar

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות