![פיתות ממולאות בעוף. צילום: אפיק גבאי](https://d3o5sihylz93ps.cloudfront.net/wp-content/uploads/2020/11/29103954/FOODY-206.jpg)
פיתות ממולאות בעוף! פשוט, קל וטעים!
פיתות ממולאות בעוף! מתכון בשלושה שלבים פשוטים להכנה, למנה שהולכת להרשים את כולם בנראות ובטעם. אל תספרו להם שזה היה כל כך קל!
פיתות ממולאות בעוף! מתכון בשלושה שלבים פשוטים להכנה, למנה שהולכת להרשים את כולם בנראות ובטעם. אל תספרו להם שזה היה כל כך קל!
- נעמה פלד
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 682.0 קק״ל 1363.9 קק״לפחמימות 68.7 גרם 137.3 גרםשומן 27.1 גרם 54.3 גרםנתרן 2049.2 מ״ג 4098.3 מ״גחלבון 39.2 גרם 78.3 גרםסיבים תזונתיים 4.3 גרם 8.6 גרםשומן רווי 3.0 גרם 6.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 141.5 מ״ג 282.9 מ״גברזל 3.3 מ״ג 6.7 מ״גאשלגן 412.3 מ״ג 824.5 מ״גאבץ 1.0 מ״ג 2.1 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 5 דק׳כולל 15 דק׳
-
קלוריות682
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 682.0 קק״ל 1363.9 קק״לפחמימות 68.7 גרם 137.3 גרםשומן 27.1 גרם 54.3 גרםנתרן 2049.2 מ״ג 4098.3 מ״גחלבון 39.2 גרם 78.3 גרםסיבים תזונתיים 4.3 גרם 8.6 גרםשומן רווי 3.0 גרם 6.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 141.5 מ״ג 282.9 מ״גברזל 3.3 מ״ג 6.7 מ״גאשלגן 412.3 מ״ג 824.5 מ״גאבץ 1.0 מ״ג 2.1 מ״גסגור
מרכיבים 11 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 15 דק׳ | קלוריות 682 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
![plus](https://foody.co.il/app/themes/Foody/resources/images/icons/plus.png)
![minus](https://foody.co.il/app/themes/Foody/resources/images/icons/minus.png)
בשר
הגשה
![](https://foody-media.s3.eu-west-1.amazonaws.com/w_images/loader.gif)
אופן הכנה
![מכינים את המרכיבים למנה. צילום: אפיק גבאי](https://d3o5sihylz93ps.cloudfront.net/wp-content/uploads/2020/11/29103930/FOODY-14.jpg)
- מחממים את שמן הזית במחבת ומטגנים את הבצל עד הזהבה. מוסיפים את הסוכר החום וממשיכים בטיגון עוד כעשר דקות (שהבצל יהיה מקורמל).
מטגנים את הבצל עד הזהבה. צילום: אפיק גבאי - מוסיפים את הפרגית למחבת ומקפיצים. מוסיפים את המלח והפלפל וממשיכים להקפיץ עד שנתחי הפרגית מוכנים. מוסיפים את הפטרוזיליה ומערבבים.
מוסיפים את הפרגית למחבת ומקפיצים. צילום: אפיק גבאי מוסיפים את הפטרוזיליה ומערבבים. צילום: אפיק גבאי - פותחים את הפיתות, מורחים טחינה בנדיבות (או שמן זית), ממלאים בתערובת הבשר, מפזרים בצל וסומאק ומגישים.
פותחים את הפיתות וממלאים בתערובת הבשר. צילום: אפיק גבאי בתיאבון! צילום: אפיק גבאי
אופן הכנה
- מחממים את שמן הזית במחבת ומטגנים את הבצל עד הזהבה. מוסיפים את הסוכר החום וממשיכים בטיגון עוד כעשר דקות (שהבצל יהיה מקורמל).
- מוסיפים את הפרגית למחבת ומקפיצים. מוסיפים את המלח והפלפל וממשיכים להקפיץ עד שנתחי הפרגית מוכנים. מוסיפים את הפטרוזיליה ומערבבים.
- פותחים את הפיתות, מורחים טחינה בנדיבות (או שמן זית), ממלאים בתערובת הבשר, מפזרים בצל וסומאק ומגישים.
יש לנו עוד כמה מתכונים שאתם חייבים להכין:
![פיתות ממולאות בעוף! פשוט, קל וטעים!](https://d3o5sihylz93ps.cloudfront.net/wp-content/uploads/2020/11/29103954/FOODY-206.jpg)
הכנתם את המתכון?
כן