עוף טוב - מהמשק לצלחת

פיתות ממולאות בעוף! פשוט, קל וטעים!

פיתות ממולאות בעוף! מתכון בשלושה שלבים פשוטים להכנה והכי מהרים שיש, למנה שהולכת להרשים את כולם בנראות ובטעם. אל תספרו להם שזה היה כל כך קל!
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    5 דקות
  • זמן כולל
    15 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    11

מצרכים

בשר

הגשה

אופן הכנה

מכינים את המרכיבים למנה. צילום: אפיק גבאי
מכינים את המרכיבים למנה. צילום: אפיק גבאי
  1. מחממים את שמן הזית במחבת ומטגנים את הבצל עד הזהבה. מוסיפים את הסוכר החום וממשיכים בטיגון עוד כעשר דקות (שהבצל יהיה מקורמל).

    מטגנים את הבצל עד הזהבה. צילום: אפיק גבאי
    מטגנים את הבצל עד הזהבה. צילום: אפיק גבאי

  2. מוסיפים את הפרגית למחבת ומקפיצים. מוסיפים את המלח והפלפל וממשיכים להקפיץ עד שנתחי הפרגית מוכנים. מוסיפים את הפטרוזיליה ומערבבים.
    מוסיפים את הפרגית למחבת ומקפיצים. צילום: אפיק גבאי
    מוסיפים את הפרגית למחבת ומקפיצים. צילום: אפיק גבאי

    מוסיפים את הפטרוזיליה ומערבבים. צילום: אפיק גבאי
    מוסיפים את הפטרוזיליה ומערבבים. צילום: אפיק גבאי

  3. פותחים את הפיתות, מורחים טחינה בנדיבות (או שמן זית), ממלאים בתערובת הבשר, מפזרים בצל וסומאק ומגישים.
    פותחים את הפיתות וממלאים בתערובת הבשר. צילום: אפיק גבאי
    פותחים את הפיתות וממלאים בתערובת הבשר. צילום: אפיק גבאי

    בתיאבון! צילום: אפיק גבאי
    בתיאבון! צילום: אפיק גבאי

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 2 מנות
קלוריות 682.0 קק״ל 1363.9 קק״ל
פחמימות 68.7 גרם 137.3 גרם
שומן 27.1 גרם 54.3 גרם
נתרן 2049.2 מ״ג 4098.3 מ״ג
חלבון 39.2 גרם 78.3 גרם
סיבים תזונתיים 4.3 גרם 8.6 גרם
שומן רווי 3.0 גרם 6.0 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 141.5 מ״ג 282.9 מ״ג
ברזל 3.3 מ״ג 6.7 מ״ג
אשלגן 412.3 מ״ג 824.5 מ״ג
אבץ 1.0 מ״ג 2.1 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

הצג עוד

תגובות (13)

Avatar

הצג עוד