פיתות קטנות צלויות עם טחינה ירוקה

הנישנוש האולטימיטיבי לפיקניק או לאירוח בראנץ הוא כמובן פיתות קטנות צלויות עם מטבל טחינה ירוקה. פשוט ומהיר להכנה ומשתלב בכל אירוע
הנישנוש האולטימיטיבי לפיקניק או לאירוח בראנץ הוא כמובן פיתות קטנות צלויות עם מטבל טחינה ירוקה. פשוט ומהיר להכנה ומשתלב בכל אירוע
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    77
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 76.5 קק״ל 612.2 קק״ל
    פחמימות 3.8 גרם 30.3 גרם
    שומן 6.2 גרם 49.6 גרם
    נתרן 103.4 מ״ג 827.2 מ״ג
    חלבון 2.1 גרם 16.5 גרם
    סיבים תזונתיים 1.7 גרם 13.3 גרם
    שומן רווי 0.9 גרם 7.5 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 27.6 מ״ג 220.8 מ״ג
    ברזל 1.2 מ״ג 10.0 מ״ג
    אשלגן 160.4 מ״ג 1283.6 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 3.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    77
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 76.5 קק״ל 612.2 קק״ל
    פחמימות 3.8 גרם 30.3 גרם
    שומן 6.2 גרם 49.6 גרם
    נתרן 103.4 מ״ג 827.2 מ״ג
    חלבון 2.1 גרם 16.5 גרם
    סיבים תזונתיים 1.7 גרם 13.3 גרם
    שומן רווי 0.9 גרם 7.5 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 27.6 מ״ג 220.8 מ״ג
    ברזל 1.2 מ״ג 10.0 מ״ג
    אשלגן 160.4 מ״ג 1283.6 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 3.7 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
רטבים וממרחים
שי-לי ליפא
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

טחינה ירוקה

פיתות


אופן הכנה

  1. מחממים תנור לטמפרטורה של 200 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
  2. מרסקים במעבד מזון את חומרי הטחינה, עד לקבלת תערובת אחידה. טועמים ומתקנים תיבול.
  3. חותכים את העגבנייה לקוביות בגודל 1/2 ס”מ וקוצצים גס את הפלפל הירוק החריף.
  4. חוצים את הפיתות לעיגולים ומניחים את חצאי הפיתות בתבנית, כשצידן החתוך כלפי מעלה.
  5. מורחים כל חצי בטחינה, מפזרים במרכז עגבניות קצוצות ופלפל חריף או רוצים.
  6. אופים בתנור החם כ-10 דקות, עד ששולי הפיצות זהובים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פיתות קטנות צלויות עם טחינה ירוקה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות