פלפלים ממולאים – הכי קלים להכנה וסופר טעימים!
בבידוד וגם לא זה הזמן לבשל בבית! תמרה אהרוני ועומר מילר משתפים במתכון למאכל הכי ביתי ומנחם שיש - פלפלים ממולאים באורז ובשר ברוטב עגבניות
בבידוד וגם לא זה הזמן לבשל בבית! תמרה אהרוני ועומר מילר משתפים במתכון למאכל הכי ביתי ומנחם שיש - פלפלים ממולאים באורז ובשר ברוטב עגבניות
- תמרה אהרוני ועומר מילר
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 394.2 קק״ל 3942.2 קק״לפחמימות 30.4 גרם 303.6 גרםשומן 16.5 גרם 165.0 גרםנתרן 346.8 מ״ג 3467.9 מ״גחלבון 16.9 גרם 168.8 גרםסיבים תזונתיים 5.1 גרם 50.7 גרםשומן רווי 4.0 גרם 40.4 גרםכולסטרול 45.5 מ״ג 455.0 מ״גסידן 50.6 מ״ג 506.3 מ״גברזל 2.5 מ״ג 25.2 מ״גאשלגן 699.0 מ״ג 6989.8 מ״גאבץ 3.5 מ״ג 35.1 מ״גסגור
-
מרכיבים14
-
הכנה 30 דק׳כולל שעה ו-30 דק׳
-
קלוריות394
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 394.2 קק״ל 3942.2 קק״לפחמימות 30.4 גרם 303.6 גרםשומן 16.5 גרם 165.0 גרםנתרן 346.8 מ״ג 3467.9 מ״גחלבון 16.9 גרם 168.8 גרםסיבים תזונתיים 5.1 גרם 50.7 גרםשומן רווי 4.0 גרם 40.4 גרםכולסטרול 45.5 מ״ג 455.0 מ״גסידן 50.6 מ״ג 506.3 מ״גברזל 2.5 מ״ג 25.2 מ״גאשלגן 699.0 מ״ג 6989.8 מ״גאבץ 3.5 מ״ג 35.1 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 14 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל שעה ו-30 דק׳ | קלוריות 394 | כמות מנות 10 |
---|
מצרכים
מצרכים
מילוי
-
500 גרם בשר בקר טחוןאו עוף
-
1 1/2 כוסות אורז לבןשטוף היטב
-
2 בצלים בינונייםקצוצים
-
2 עגבניות בינוניותקצוצות
-
4 שיני שוםכתושות
-
קצוץ
-
1/2 צרור כוסברהקצוץ
-
3 כפות שמן זיתכרם אחינועם
-
1 כפית מלח דק
-
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
-
10 פלפלים אדומים בינונייםירוק וצהוב
רוטב
-
1/4 כוס שמן זיתכרם אחינועם
-
4 שיני שום
-
1 בקבוק פאסאטה עגבניות
אופן הכנה
- מערבבים בקערה את האורז, העגבניות הקצוצות, הבצל, השום הכתוש, הפטרוזיליה, הכוסברה, שמן הזית, המלח, פלפל והבשר.
- בעזרת סכין מורידים את החלק העליון של הפלפלים ושומרים בצד, מנקים את פנים הפלפלים מגרעינים ומהחלקים הלבנים.
- בעזרת כף ממלאים את הפלפלים עד הקצה העליון וסוגרים עם החלק העליון של הפלפל ששמרנו בצד.
- מכינים את הרוטב: פותחים את מכשיר הסמארט ליד, מניחים בתחתית סיר הבישול את כל רכיבי הרוטב ומערבבים. מניחים את הפלפלים הממולאים שהכנו על הרוטב כך שהוא עוטף את הפלפלים מכל הצדדים.
- סוגרים את מכסה הסמארט ליד, מעבירים את הסליידר למצב “טיגון באוויר חם/בישול”, בוחרים באפשרות “בישול/צריבה” מכוונים ל80 מעלות ל-40 דקות.
- טיפ: אפשר בסיום הבישול להעלות את הטמפרטורה ל-180 מעלות ל-10 דקות בשביל אפקט טעים של חריכה. לא חובה. בתאבון!
אופן הכנה
- מערבבים בקערה את האורז, העגבניות הקצוצות, הבצל, השום הכתוש, הפטרוזיליה, הכוסברה, שמן הזית, המלח, פלפל והבשר.
- בעזרת סכין מורידים את החלק העליון של הפלפלים ושומרים בצד, מנקים את פנים הפלפלים מגרעינים ומהחלקים הלבנים.
- בעזרת כף ממלאים את הפלפלים עד הקצה העליון וסוגרים עם החלק העליון של הפלפל ששמרנו בצד.
- מכינים את הרוטב: פותחים את מכשיר הסמארט ליד, מניחים בתחתית סיר הבישול את כל רכיבי הרוטב ומערבבים. מניחים את הפלפלים הממולאים שהכנו על הרוטב כך שהוא עוטף את הפלפלים מכל הצדדים.
- סוגרים את מכסה הסמארט ליד, מעבירים את הסליידר למצב “טיגון באוויר חם/בישול”, בוחרים באפשרות “בישול/צריבה” מכוונים ל80 מעלות ל-40 דקות.
- טיפ: אפשר בסיום הבישול להעלות את הטמפרטורה ל-180 מעלות ל-10 דקות בשביל אפקט טעים של חריכה. לא חובה. בתאבון!
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (14)
המתכון חסר בפרטים ,לא כמו שמוצג ביוטיוב כמו למשל שצריך וחשוב להשרות את האורז. כמה מים להוסיף לרוטב ?????ב
היי סימה, לרוטב לא צריך להוסיף מים