פלפלים ממולאים – הכי קלים להכנה וסופר טעימים!

בבידוד וגם לא זה הזמן לבשל בבית! תמרה אהרוני ועומר מילר משתפים במתכון למאכל הכי ביתי ומנחם שיש - פלפלים ממולאים באורז ובשר ברוטב עגבניות
בבידוד וגם לא זה הזמן לבשל בבית! תמרה אהרוני ועומר מילר משתפים במתכון למאכל הכי ביתי ומנחם שיש - פלפלים ממולאים באורז ובשר ברוטב עגבניות
  • תמרה אהרוני ועומר מילר
שמרו
כשר
41 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    394
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 394.2 קק״ל 3942.2 קק״ל
    פחמימות 30.4 גרם 303.6 גרם
    שומן 16.5 גרם 165.0 גרם
    נתרן 346.8 מ״ג 3467.9 מ״ג
    חלבון 16.9 גרם 168.8 גרם
    סיבים תזונתיים 5.1 גרם 50.7 גרם
    שומן רווי 4.0 גרם 40.4 גרם
    כולסטרול 45.5 מ״ג 455.0 מ״ג
    סידן 50.6 מ״ג 506.3 מ״ג
    ברזל 2.5 מ״ג 25.2 מ״ג
    אשלגן 699.0 מ״ג 6989.8 מ״ג
    אבץ 3.5 מ״ג 35.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    394
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 394.2 קק״ל 3942.2 קק״ל
    פחמימות 30.4 גרם 303.6 גרם
    שומן 16.5 גרם 165.0 גרם
    נתרן 346.8 מ״ג 3467.9 מ״ג
    חלבון 16.9 גרם 168.8 גרם
    סיבים תזונתיים 5.1 גרם 50.7 גרם
    שומן רווי 4.0 גרם 40.4 גרם
    כולסטרול 45.5 מ״ג 455.0 מ״ג
    סידן 50.6 מ״ג 506.3 מ״ג
    ברזל 2.5 מ״ג 25.2 מ״ג
    אשלגן 699.0 מ״ג 6989.8 מ״ג
    אבץ 3.5 מ״ג 35.1 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
בשר
תמרה אהרוני ועומר מילר
X

41 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

מילוי

רוטב


אופן הכנה

  1. מערבבים בקערה את האורז, העגבניות הקצוצות, הבצל, השום הכתוש, הפטרוזיליה, הכוסברה, שמן הזית, המלח, פלפל והבשר.
  2. בעזרת סכין מורידים את החלק העליון של הפלפלים ושומרים בצד, מנקים את פנים הפלפלים מגרעינים ומהחלקים הלבנים.
  3. בעזרת כף ממלאים את הפלפלים עד הקצה העליון וסוגרים עם החלק העליון של הפלפל ששמרנו בצד.
  4. מכינים את הרוטב: פותחים את מכשיר הסמארט ליד, מניחים בתחתית סיר הבישול את כל רכיבי הרוטב ומערבבים. מניחים את הפלפלים הממולאים שהכנו על הרוטב כך שהוא עוטף את הפלפלים מכל הצדדים.
  5. סוגרים את מכסה הסמארט ליד, מעבירים את הסליידר למצב “טיגון באוויר חם/בישול”, בוחרים באפשרות “בישול/צריבה” מכוונים ל80 מעלות ל-40 דקות.
  6. טיפ: אפשר בסיום הבישול להעלות את הטמפרטורה ל-180 מעלות ל-10 דקות בשביל אפקט טעים של חריכה. לא חובה. בתאבון!
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פלפלים ממולאים – הכי קלים להכנה וסופר טעימים!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (14)

Avatar

    Avatar
    סימה

    המתכון חסר בפרטים ,לא כמו שמוצג ביוטיוב כמו למשל שצריך וחשוב להשרות את האורז. כמה מים להוסיף לרוטב ?????ב

      Avatar
      מערכת Foody

      היי סימה, לרוטב לא צריך להוסיף מים

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות