פינוק של נינג’ות – פסטה ברוטב פטריות ושמנת

מתכון משגע לפסטה מנצחת! והפעם פסטה ברוטב פסטו ושמנת - הטעמים שכולם אוהבים, קלה להכנה וטעימה בטירוף ואפשר גם בגרסא טבעונית
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    6

מצרכים

רוטב

אופן הכנה

  1. מכניסים את השמן או החמאה, השום, הבזיליקום, הפרמז’ן ואגוזי המלך לבלנדר ומפעילים על תוכנית BLEND בעוצמה MEDIUM עד שמתקבלת עיסה חלקה.
  2. כאשר הבלנדר מסיים מוסיפים את השמנת או קרם הקוקוס ומפעילים את הבלנדר על SAUCE .

    רוטב פסטה שמנת נינג'ה (צילום: אפיק גבאי)
    רוטב פסטה שמנת נינג’ה (צילום: אפיק גבאי)

  3. מבשלים חבילת פסטה לפי הוראות היצרן. מעבירים את הפסטה לצלחת הגשה ומערבבים עם הרוטב לאיחוד המרקמים והטעמים. מגישים חם.

הערות

  • הצעת הגשה: חם לצד פסטה מבושלת מראש .
  • תוכנית: BLEND , SOUCE.
תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 444.5 קק״ל 1777.8 קק״ל
פחמימות 5.9 גרם 23.7 גרם
שומן 43.3 גרם 173.3 גרם
נתרן 99.9 מ״ג 399.6 מ״ג
חלבון 9.3 גרם 37.1 גרם
סיבים תזונתיים 1.6 גרם 6.4 גרם
שומן רווי 14.8 גרם 59.3 גרם
כולסטרול 68.8 מ״ג 275.3 מ״ג
סידן 250.8 מ״ג 1003.1 מ״ג
ברזל 0.9 מ״ג 3.5 מ״ג
אשלגן 257.3 מ״ג 1029.2 מ״ג
אבץ 1.0 מ״ג 4.2 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody