פסטה טוניסאית ב-10 דקות

איך מתקתקים פסטה טוניסאית מטריפה ב-10 דקות? פשוט מאוד! מצטיידים בסלט טוניסאי מוכן, עוקבים אחרי המתכון המעולה של אביב משה ונהנים מארוחה טעימה
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    10 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    4

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים מחבת על אש בינונית. מוסיפים את הסלט הטוניסאי המוכן ומעלים לרתיחה.
  2. קוצצים דק את הכוסברה והפטרוזיליה ומוסיפים למחבת.
  3. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן, מסננים ומוסיפים למחבת. מערבבים ומבשלים יחד דקה.
  4. מעבירים את הפסטה לצלחות הגשה.

 

מתכון: אביב משה

הערות

  • ניתן להוסיף למנה לפני ההגשה גבינת פטה ו/או קרוטונים

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 465.7 קק״ל 1862.7 קק״ל
פחמימות 89.7 גרם 358.8 גרם
שומן 1.9 גרם 7.7 גרם
נתרן 10.5 מ״ג 42.1 מ״ג
חלבון 16.4 גרם 65.6 גרם
סיבים תזונתיים 4.2 גרם 16.7 גרם
שומן רווי 0.4 גרם 1.5 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 33.2 מ״ג 132.6 מ״ג
ברזל 1.9 מ״ג 7.7 מ״ג
אשלגן 306.5 מ״ג 1225.8 מ״ג
אבץ 1.8 מ״ג 7.3 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody