
-
זמן הכנה10 דקות
-
זמן כולל10 דקות
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים4
מצרכים
-
1 קופסה סלט טוניסאי מוכן
-
2 גבעולי כוסברה
-
2 גבעולי פטרוזיליה
-
1 חבילה פסטה ספגטי
אופן הכנה
- מחממים מחבת על אש בינונית. מוסיפים את הסלט הטוניסאי המוכן ומעלים לרתיחה.
- קוצצים דק את הכוסברה והפטרוזיליה ומוסיפים למחבת.
- מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן, מסננים ומוסיפים למחבת. מערבבים ומבשלים יחד דקה.
- מעבירים את הפסטה לצלחות הגשה.
מתכון: אביב משה
הערות
- ניתן להוסיף למנה לפני ההגשה גבינת פטה ו/או קרוטונים
ערכים תזונתיים
לפי מנה
לפי
4
מנות
קלוריות
465.7
קק״ל
1862.7
קק״ל
פחמימות
89.7
גרם
358.8
גרם
שומן
1.9
גרם
7.7
גרם
נתרן
10.5
מ״ג
42.1
מ״ג
חלבון
16.4
גרם
65.6
גרם
סיבים תזונתיים
4.2
גרם
16.7
גרם
שומן רווי
0.4
גרם
1.5
גרם
כולסטרול
0.0
מ״ג
0.0
מ״ג
סידן
33.2
מ״ג
132.6
מ״ג
ברזל
1.9
מ״ג
7.7
מ״ג
אשלגן
306.5
מ״ג
1225.8
מ״ג
אבץ
1.8
מ״ג
7.3
מ״ג
תגובות (0)