פסטה רוזה צמחונית לארוחה בשרית!

משוגעים על פסטה ברוטב רוזה? מעכשיו תוכלו לאכול את המנה האהובה גם בארוחה בשרית! מתכון קל להכנה של פסטה רוזה צמחונית טעימה בטירוף
משוגעים על פסטה ברוטב רוזה? מעכשיו תוכלו לאכול את המנה האהובה גם בארוחה בשרית! מתכון קל להכנה של פסטה רוזה צמחונית טעימה בטירוף
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
7 דירגו [ציון 2.5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    111
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 111.4 קק״ל 557.0 קק״ל
    פחמימות 10.2 גרם 51.2 גרם
    שומן 10.2 גרם 51.2 גרם
    נתרן 777.3 מ״ג 3886.6 מ״ג
    חלבון 2.5 גרם 12.5 גרם
    סיבים תזונתיים 1.9 גרם 9.3 גרם
    שומן רווי 5.1 גרם 25.4 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 52.0 מ״ג 259.8 מ״ג
    ברזל 2.0 מ״ג 9.8 מ״ג
    אשלגן 377.9 מ״ג 1889.5 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 2.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    111
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 111.4 קק״ל 557.0 קק״ל
    פחמימות 10.2 גרם 51.2 גרם
    שומן 10.2 גרם 51.2 גרם
    נתרן 777.3 מ״ג 3886.6 מ״ג
    חלבון 2.5 גרם 12.5 גרם
    סיבים תזונתיים 1.9 גרם 9.3 גרם
    שומן רווי 5.1 גרם 25.4 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 52.0 מ״ג 259.8 מ״ג
    ברזל 2.0 מ״ג 9.8 מ״ג
    אשלגן 377.9 מ״ג 1889.5 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 2.0 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
7 דירגו [ציון 2.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

הגשה


אופן הכנה

  1. שופכים את שמן הזית למחבת, מוסיפים את העגבניות המרוסקות ומבשלים במשך כ-10 דקות על אש נמוכה. כשהמים מתחילים להיפרד מהעגבניות, מוסיפים את המלח ומערבבים. ממשיכים לבשל עוד 15 דקות.

    פסטה רוזה צמחונית לארוחה בשרית 6
    מבשלים את העגבניות המרוסקות. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג קולינרי: נועה קנריק

  2. מוסיפים את השום והבצל, האורגנו והבזיליקום וממשיכים לבשל במשך 5 דקות נוספות.
  3. מוסיפים את קרם הקוקוס וממשיכים לבשל עוד 5 דקות תוך כדי ערבוב.
  4. מבשלים את הפסטה על פי הוראות היצרן ומסננים.

    פסטה רוזה צמחונית לארוחה בשרית 3
    מוסיפים את קרם הקוקוס וממשיכים לבשל. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג קולינרי: נועה קנריק

  5. מעבירים מוט בלנדר ברוטב ליצירת רוטב חלק ואחיד. טועמים ומוסיפים מלח אם צריך.
  6. שופכים את הרוטב אל הפסטה ומערבבים היטב.
  7. מגישים בעיטור רצועות הבזיליקום.

    פסטה רוזה צמחונית לארוחה בשרית 1
    פסטה רוזה צמחונית לארוחה בשרית. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג קולינרי: נועה קנריק

תשמעו לנו, את המתכונים האלה אתם חייבים להכין! מאסט!
פסטה רוזה צמחונית לארוחה בשרית!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    יעל תורג'מן

    במה אפשר להמיר קרם קוקוס?

      Avatar
      מערכת Foody

      שמנת לבישול או שמנת מתוקה.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות