פרגיות בקרם קוקוס וצ’ילי מתוק

פרגיות בקרם קוקוס עם צ'ילי מתוק ותפוחי אדמה זעירים, שמכניסים לתבנית אחת ו-הופ לתנור! כמו קסם אחרי שעה מתקבל מעדן מלכים לכל המשפחה
פרגיות בקרם קוקוס עם צ'ילי מתוק ותפוחי אדמה זעירים, שמכניסים לתבנית אחת ו-הופ לתנור! כמו קסם אחרי שעה מתקבל מעדן מלכים לכל המשפחה
  • רות אוליבר
שמרו
כשר
29 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    227
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 226.5 קק״ל 1585.4 קק״ל
    פחמימות 20.4 גרם 142.7 גרם
    סוכר 1.6 גרם 11.1 גרם
    שומן 15.9 גרם 111.0 גרם
    נתרן 377.7 מ״ג 2644.0 מ״ג
    חלבון 1.6 גרם 11.5 גרם
    סיבים תזונתיים 0.9 גרם 6.5 גרם
    שומן רווי 14.3 גרם 100.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 14.7 מ״ג 103.0 מ״ג
    ברזל 1.3 מ״ג 9.4 מ״ג
    אשלגן 256.7 מ״ג 1796.8 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 3.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    227
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 226.5 קק״ל 1585.4 קק״ל
    פחמימות 20.4 גרם 142.7 גרם
    סוכר 1.6 גרם 11.1 גרם
    שומן 15.9 גרם 111.0 גרם
    נתרן 377.7 מ״ג 2644.0 מ״ג
    חלבון 1.6 גרם 11.5 גרם
    סיבים תזונתיים 0.9 גרם 6.5 גרם
    שומן רווי 14.3 גרם 100.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 14.7 מ״ג 103.0 מ״ג
    ברזל 1.3 מ״ג 9.4 מ״ג
    אשלגן 256.7 מ״ג 1796.8 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 3.8 מ״ג
    סגור

מתכון שכל אחד צריך לאמץ כי מכינים אותו “באפס מאמץ” מארבעה מרכיבים בלבד. כל מה שצריך לעשות הוא לערבב את המצרכים עם הרוטב, לסדר בתבנית ולאפות בתנור. התוצאה כל כך מדהימה שהיא תהפוך למנה קבועה בתפריט הביתי שלכם!

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
29 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

קישוט


 אופן הכנה

  1. מחממים את התנור לחום של 200 מעלות.
  2. יוצקים לקערה צ’ילי מתוק וקרם קוקוס ומוסיפים את הפרגיות. מערבבים יחד היטב.
  3. מעבירים את כל התערובת לתבנית ומסדרים את הפרגיות בשכבה אחת, כאשר הצד החלק כלפי מעלה.
  4. מכניסים את תפוחי האדמה הקטנים למיקרוגל, ומפעילים במשך כ-10 דקות או על פי הוראות היצרן. מקררים מעט.
  5. מסדרים את תפוחי האדמה השלמים בין הפרגיות ומוסיפים את הבצל הסגול.
  6. אופים בתנור במשך כ-45 דקות, או עד שהרוטב מצטמצם ומסמיך, הפרגיות ותפוחי האדמה מקבלים גוון זהוב ושחום.
  7. מעבירים לכלי הגשה ויוצקים מהרוטב שבתבנית ומפזרים בצל ירוק מעל.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פרגיות בקרם קוקוס וצ’ילי מתוק

הכנתם את המתכון?

כן
    Avatar
    Lior Lavon

    אהבנו מאוד

תגובות (9)

Avatar

    Avatar
    elinor oren

    ניתן להשתמש בתפוחי אדמה קטנים רגילים?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי אלינו! בהחלט, פשוט חתכי אותם לגודל ביס. בהצלחה!

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות