פרוזן יוגורט ביתי כמו בגלידריות עם פטנט יחודי של קובי אדרי
פרוזן יוגורט ביתי בדיוק כמו בגלידריות של פעם! כפית אחת ממנו ואתם חוזרים לגיל 8 בקניון עם החברים או החברות - הקינוח עם היוגורט והתוספות שכולם אוהבים
פרוזן יוגורט ביתי בדיוק כמו בגלידריות של פעם! כפית אחת ממנו ואתם חוזרים לגיל 8 בקניון עם החברים או החברות - הקינוח עם היוגורט והתוספות שכולם אוהבים
- קובי אדרי
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 343.0 קק״ל 2058.0 קק״לפחמימות 29.1 גרם 174.5 גרםשומן 19.6 גרם 117.6 גרםנתרן 36.3 מ״ג 217.8 מ״גחלבון 3.4 גרם 20.4 גרםסיבים תזונתיים 1.9 גרם 11.6 גרםשומן רווי 14.2 גרם 85.2 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 11.9 מ״ג 71.4 מ״גברזל 0.2 מ״ג 1.5 מ״גאשלגן 230.7 מ״ג 1384.2 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.4 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 20 דק׳כולל 4 שעות ו-30 דק׳
-
קלוריות343
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 343.0 קק״ל 2058.0 קק״לפחמימות 29.1 גרם 174.5 גרםשומן 19.6 גרם 117.6 גרםנתרן 36.3 מ״ג 217.8 מ״גחלבון 3.4 גרם 20.4 גרםסיבים תזונתיים 1.9 גרם 11.6 גרםשומן רווי 14.2 גרם 85.2 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 11.9 מ״ג 71.4 מ״גברזל 0.2 מ״ג 1.5 מ״גאשלגן 230.7 מ״ג 1384.2 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.4 מ״גסגור
מצאתי לכם דרך מגניבה להכין פרוזן יוגורט ביתי עם כל התוספות שאוהבים. כל מה שאתם צריכים זה שקיות זיפר עם סליידר שבהן מקפיאים את היוגורט והתוספות ומתי שתופס אתכם חשק אתם פשוט מוציאים וטוחנים בבלנדר לפי ההוראות שאני נותן לכם.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 4 שעות ו-30 דק׳ | קלוריות 343 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 ליטר יוגורט עיזים 3.9%או כל סוג אחר שאוהבים
-
250 מ"ל שמנת מתוקה להקצפה 32%
-
4 חטיפי מקופלת לבנים גדולים
-
4 חטיף מקופלת חום גדולים
-
4 יחידות חלבה
-
10 יחידות תותים
-
2 בננות בינוניותחתוכות
-
1 חופן פקאנים מסוכרים
-
4 עוגיות עוגיות אוראו
-
4 תמרי מג'הול בינונייםללא גלעין
אופן הכנה
- מערבבים את היוגורט עם השמנת המתוקה ומעבירים ל2 שקיות זיפר להקפאה של 4 שעות.
- את התוספות רצוי גם לשים בשקיות זיפר ובהקפאה (כך יהיו לכם תוספות מוכנות בהקפאה למתי שתרצו).
- ברגע שרוצים להכין את הפרוזן יוגורט מוציאים מהקפאה את התוספות.
- בבלנדר שמים חצי מכמות התוספות - 2 מקופלות לבן, 2 מקופלת חום, 2 קוביות חלווה, 5 תותים קפואים, בננה אחת קפואה, 2 עוגיות אוראו ו2 תמרים.
- טוחנים היטב את התוספות בפולסים בבלנדר. ברגע שטוחנים גס מוסיפים שקית אחת של יוגורט קפוא ששוברים לקוביות. טוחנים בפולסים ואם צריך פותחים את מכסה הבלנדר ודוחסים טיפה את כל המרכיבים למטה.
- ברגע שהכל טחון אין צורך להמשיך לטחון עוד, צריך לקבל מרקם גרגירי, לוקחים כף ומאחדים את התערובת מעט בעצמכם.
- מגישים את הפרוזן יוגורט. במידת הצורך מכניסים ל-5 דקות הקפאה לקבלת פרוזן יוגורט מושלם. בתאבון וקיץ נעים.
אופן הכנה
- מערבבים את היוגורט עם השמנת המתוקה ומעבירים ל2 שקיות זיפר להקפאה של 4 שעות.
- את התוספות רצוי גם לשים בשקיות זיפר ובהקפאה (כך יהיו לכם תוספות מוכנות בהקפאה למתי שתרצו).
- ברגע שרוצים להכין את הפרוזן יוגורט מוציאים מהקפאה את התוספות.
- בבלנדר שמים חצי מכמות התוספות - 2 מקופלות לבן, 2 מקופלת חום, 2 קוביות חלווה, 5 תותים קפואים, בננה אחת קפואה, 2 עוגיות אוראו ו2 תמרים.
- טוחנים היטב את התוספות בפולסים בבלנדר. ברגע שטוחנים גס מוסיפים שקית אחת של יוגורט קפוא ששוברים לקוביות. טוחנים בפולסים ואם צריך פותחים את מכסה הבלנדר ודוחסים טיפה את כל המרכיבים למטה.
- ברגע שהכל טחון אין צורך להמשיך לטחון עוד, צריך לקבל מרקם גרגירי, לוקחים כף ומאחדים את התערובת מעט בעצמכם.
- מגישים את הפרוזן יוגורט. במידת הצורך מכניסים ל-5 דקות הקפאה לקבלת פרוזן יוגורט מושלם. בתאבון וקיץ נעים.
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן