פרנץ’ טוסט אפוי בתנור

איילת הירשמן משדרגת את ארוחת הבוקר שלכם ומכינה פרנץ' טוסט אפוי בתנור שאפשר להכין יום לפני. מומלץ להגיש בליווי שמנת חמוצה וריבה
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    שעתיים ו-15 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    10

מצרכים

פרנץ' טוסט

הגשה

אופן הכנה

  1. משמנים היטב את תחתית ודפנות התבנית. פורסים את החלה לפרוסות בעובי 2 ס”מ.
  2. מניחים את הפרוסות בשתי שורות בתבנית, כשהן חופפות קצת זו לזו.
  3. שמים בקערה את החלב, השמנת, הביצים, הסוכר, המלח ותמצית הווניל וטורפים עד שמתקבלת תערובת אחידה.
  4. יוצקים את התערובת על החלה שבתבנית. מכסים בניילון נצמד ומאחסנים במקרר שעתיים לפחות, אבל עדיף למשך לילה (8 שעות).
  5. מחממים את התנור ל-180 מעלות.
  6. מסירים את הניילון הנצמד ואופים 30-40 דקות - אם רוצים מאפה רך וספוג אופים קצת פחות, ואם אפוי יותר וזהוב אופים קצת יותר.
  7. חותכים לריבועים, זורים את אבקת הסוכר ומגישים. אפשר להגיש בליווי שמנת חמוצה וריבה.

הערות

  • לספיגה יעילה יותר בעת הקירור במקרר, אפשר להניח על שכבת הלחם משהו כבד, כמו צלחת או שתיים

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 801.4 קק״ל 3205.7 קק״ל
פחמימות 120.5 גרם 481.8 גרם
שומן 24.2 גרם 96.7 גרם
נתרן 481.1 מ״ג 1924.3 מ״ג
חלבון 20.1 גרם 80.4 גרם
סיבים תזונתיים 1.9 גרם 7.5 גרם
שומן רווי 12.2 גרם 48.6 גרם
כולסטרול 366.1 מ״ג 1464.2 מ״ג
סידן 296.3 מ״ג 1185.2 מ״ג
ברזל 2.2 מ״ג 8.9 מ״ג
אשלגן 1581.3 מ״ג 6325.1 מ״ג
אבץ 2.6 מ״ג 10.4 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody