פשטידת טורטיה עם ירקות וגבינה בנינג’ה גריל
הטרנד שכבש את הטיקטוק מגיע אליכם למטבח - פשטידת טורטיה עם שלל ירקות וגבינה שאופים בנינג'ה גריל. ארוחת ערב משפחתית מושלמת
הטרנד שכבש את הטיקטוק מגיע אליכם למטבח - פשטידת טורטיה עם שלל ירקות וגבינה שאופים בנינג'ה גריל. ארוחת ערב משפחתית מושלמת
- Studio R.Y
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 262.2 קק״ל 1573.0 קק״לפחמימות 14.3 גרם 85.6 גרםשומן 13.1 גרם 78.9 גרםנתרן 380.9 מ״ג 2285.2 מ״גחלבון 18.5 גרם 111.1 גרםסיבים תזונתיים 3.3 גרם 19.9 גרםשומן רווי 4.8 גרם 28.8 גרםכולסטרול 347.0 מ״ג 2082.2 מ״גסידן 165.8 מ״ג 995.0 מ״גברזל 1.6 מ״ג 9.8 מ״גאשלגן 396.0 מ״ג 2375.7 מ״גאבץ 1.6 מ״ג 9.4 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 10 דק׳כולל 25 דק׳
-
קלוריות262
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 262.2 קק״ל 1573.0 קק״לפחמימות 14.3 גרם 85.6 גרםשומן 13.1 גרם 78.9 גרםנתרן 380.9 מ״ג 2285.2 מ״גחלבון 18.5 גרם 111.1 גרםסיבים תזונתיים 3.3 גרם 19.9 גרםשומן רווי 4.8 גרם 28.8 גרםכולסטרול 347.0 מ״ג 2082.2 מ״גסידן 165.8 מ״ג 995.0 מ״גברזל 1.6 מ״ג 9.8 מ״גאשלגן 396.0 מ״ג 2375.7 מ״גאבץ 1.6 מ״ג 9.4 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 25 דק׳ | קלוריות 262 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
8 ביצים M
-
2 יחידות טורטיות גדולות
-
1 ראש ברוקולימפורק לפרחים קטנים
-
1/4 ראש כרוביתמפורקת לפרחים קטנים
-
1/2 פלפל אדום בינוניחתוך לרצועות
-
1/2 פלפל צהוב בינוניחתוך לרצועות
-
1/2 עגבנייה בינוניתפרוסה
-
1/4 בצל סגול בינוניחתוך לפרוסות
-
1 כוס גבינת מוצרלהמגוררת
אופן הכנה
- מניחים 2 טורטיות (בחפיפה) בתבנית הנינג׳ה.
- שוברים על הטורטיות את הביצים וטורפים אותן.
- מוסיפים את הירקות (חותכים לחתיכות שיהיה כיף לאכול ולא גדול מדי), מתבלים עם מעט מלח ופלפל, מכסים בשכבה נדיבה של מוצרלה מגורדת.
- אופים במצב של ׳טיגון באוויר׳ על חום של 180 מעלות למשך כ-15 דקות עד שהמאפה מקבל גוון זהוב יפה. מוציאים, חותכים ומגישים. בתאבון.
אופן הכנה
- מניחים 2 טורטיות (בחפיפה) בתבנית הנינג׳ה.
- שוברים על הטורטיות את הביצים וטורפים אותן.
- מוסיפים את הירקות (חותכים לחתיכות שיהיה כיף לאכול ולא גדול מדי), מתבלים עם מעט מלח ופלפל, מכסים בשכבה נדיבה של מוצרלה מגורדת.
- אופים במצב של ׳טיגון באוויר׳ על חום של 180 מעלות למשך כ-15 דקות עד שהמאפה מקבל גוון זהוב יפה. מוציאים, חותכים ומגישים. בתאבון.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן